HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.05.30. 18:49 mdi

2. lecke: A játék célja

Bookmark and Share
A foci, ha rendesen játsszák, olyan mintha behúzott fékkel próbálnánk autót vezetni. A srácok, akiknél a labda van előre akarják vinni, míg a másik csapat ezt egyáltalán nem akarja. Néha-néha a labdás társaság rémesen béna és a labda hátrafelé mozog. Ilyenkor a labda nélküliek és szurkolóik általában végtelenül jól szórakoznak.



Játék közben a labda hat különböző módon haladhat:

1) Futó játék

Az irányító (quarterback) a kezébe nyomja egy játékosnak a labdát, aki eszeveszetten fut az ellenfél védelmében található lyukakon keresztül, mígnem valaki agyon nem üti, és helyes kis matricát nem csinál belőle a füvön.

2) Passz játék

Az irányító előredobja a labdát valakinek, aki (remélhetően) elkapja és fut vele, mint egy bolond, amíg valaki le nem gyalulja.

Tovább...

Szólj hozzá!

Címkék: football


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr8495458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása