HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.05.30. 19:23 mdi

4. lecke: Pont(osan)

Bookmark and Share

A foci igazi amerikai játék abból a szempontból, hogy az egyik csapat győztesen, a másik vesztesen hagyja el a csatateret. Itt nincs döntetlen, újrajátszás meg visszavágó. Az itthon is egyre szaporodó "szakértők" mindenféle nagy okosságokat tudnak összehordani arról, hogy ki miért nyert és ki miért veszített - Futó Jóska kedvenc kutyája elszökött a meccs előtti éjszaka, meg hogy Irányító Géza egy kaviccsal nem találná el egy bérház tűzfalát, aztán ott vannak a gyerekkori traumákról és a felnőttkori reumákról szóló szomorú történetek - de had mondjam meg a kőkemény valóságot. Az ok, amiért az egyik csapat nyer, a másik meg veszít az, hogy az egyik több pontot szerez a 60 perc során, mint a másik. Ilyen egyszerű.


Vagy mégsem? Az amerikaifociban - sok más csapatsporttól eltérően - pontokat szerezni többféle képen is lehet.

Tovább...

Szólj hozzá!

Címkék: football


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr60495512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása