HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.09.09. 11:04 -glaurung-

Bradyn kívül a világ

Bookmark and Share

A nyitómeccsen a Giants jól kontrollálta a Redskinst, és bár a rengeteg yard ellenére nem hoztak annyi pontot, mint kellett volna, az egy TD és a három FG elég volt mostanra. Burress és Jacobs nagyszerű volt, rájuk és Eli Manningre lehet építeni, és a védelmen sem látszott nagyon az átrendezés. A vége 16-7 a New Yorkiaknak.

Matt Ryan bemutatkozása nagyszerűre sikerült a Falconsban, de az újonc irányító sokat köszönhet a nyár érkezett Michael Turnernek, aki 220 yardos és 2 TD-t futott. És ha még hozzátesszük Norwood 93 yardját, akkor felkészülhetünk, hogy komoly futójáték lesz Atlantában idén. A Lionsnál megint csak nem volt tisztes futóerő, Kitna pedig nem tud mindent megoldani egyedül. A Falcons 34-21-re vitte a meccset.

A Ravens szintén egy rookie QB-vel érte el a győzelmet, bár náluk is fontos szerepet játszott a futójáték még McGahee nélkül is, bár a két futott TD-t egy elkapó és Flacco, az irányító futotta meg. A védelem is nagyszerűen tette a dolgát, mindössze 154 yardot engedtek a Bengalsnek. A végén 17-10-nek örülhettek a Baltimore-iak.

A Buffalo Bills győzelme nem volt akkora meglepetés, mint a két csapat közötti különbség, ugyanis 34-10-re múlták fölül a Seattle-t. A speciális csapatrész kiválóan ment a győzteseknél, mint ahogy Trent Edwards és Lynch is jól szerepelt. A Seahawksnál nem ment a futás, és Hasselbeck is nagyon bizonytalan volt, még az 50%-ot sem érte el.

 



Favre visszatérése győzelemmel indult, ráadásul úgy, hogy nem is játszott a legjobban a 39 éves legenda. A Dolphinsnál Pennington közepes volt, a különbséget Thomas Jones nagyszerű formája jelentette, hiszen míg ő tudott futni (101 yard), addig ez a Miaminak nem ment. A Jets 20-14-es sikerrel nyitott.

A New England lényegében Brady nélkül nyerte a meccset a Kansas City ellen. Matt Casselnek kellett átvenni a vezér szerepét, de inkább csak amolyan beugró lett. Az MVP sérülése miatt azonban nem sokan beszélnek arról, hogy A KC-ben Croyle is lesérült, helyette Huard érkezett, de csodát ő sem tett. Ami jó hír lehet a Patriotsnak, hogy Moss ugyanott folytatja, ahol abbahagyta. A vége 17-10 a hazaiaknak.

A Tampa Baytől és a New Orleanstől is sokat várnak idén, a szezonnyitón a hurrikánt éppen megúszó hazaiak mutattak többet. Brees jól irányított a levegőben, Bush pedig a futások mellett az elkapásokban is remekelt. Shockey bemutatkozása is jól sikerült. A Bucs nem sokkal maradt le, egy kicsi fejlődéssel és több szerencsével meglehet a jó szezon. A vége 24-20.

 



A Philadelphia lemosta a pályáról a Ramset, és ezzel sokan máris a Super Bowlba várják őket. Inkább várjunk még 4-5 fordulót, hogy meglássuk, McNabbnek hogy megy hosszú távon. Mert most nagyon jól ment neki, 361 yardot és 3 TD-t passzolt, így a csere QB-nek, Kolbnak is jutott lehetőség. A Rams egyáltalán nem találta a ritmust, ezt tökéletesen mutatja, hogy mindössze 3 pontot tudtak elérni az Eagles 38-ával szemben.

Ugyanennyit, vagyis 38 pontot vitt a Steelers a Houston ellen, és náluk is remekelt az irányító, Roethlisberger, bár nem annyira, mint McNabb. Big Ben mindössze egy passzt rontott, de nagy segítséget kapott Parkertől, aki 138 yardot és 3 TD-t futott össze. A Houston három labdát adott el, és alig volt futójátékuk, ezen változatni kell, ha 17 pont fölé szeretnének jutni.

Jacksonville az utóbbi években amolyan titkos favorit, idén azonban szerencsétlenségükre a mumus Titans ellen kezdtek. Ki is kaptak, pedig Young még meg is sérült a vége előtt. A kulcs a Jax futójátékának kiiktatása volt, na meg az, hogy Garrardot hétszer sackelték. Egy ilyen komoly védelem ellen mindenkinek gondja lesz majd. A Titans 17-10-re nyert.

A Dallas idegenben kezdett egy meggyőző szerepléssel, 28-10-re verték a szintén bizonyítani vágyó Brownst. Romo az interceptionje ellenére jó volt, és a futójátékban is sok a potenciál, Barber és Jones (ő már Felix, nem Julius) nagyszerű párost alkot majd. A Clevelandnél Anderson elég halovány volt, a 114 yardnál sokkal több kell majd egy győzelemhez.

A Carolina Panthers egy elképesztő végjátékban az utolsó másodpercben győzte le a Chargerst, mindez azonban nem okoz pánikhullámot San Diegoban. Most kikaptak, a Panthers valóban jobb volt a meggyógyult Delhomme-mal, azonban a Chargersnek még bőven van ideje feljavulni, hiszen november-decemberre kell majd a jó forma. A Panthers ráadásul Steve Smith nélkül nyert, mi lesz itt, ha majd őt is pályára engedik? A Párducok 26-24-re nyerték a legizgalmasabb meccset a fordulóban.

A Cardinalsnak bejött Warner játszatása, bár inkább a védelemnek köszönhetnek sokat. Az Arizona és a San Francisco ugyanis szinte pontosan ugyanannyi yardot gyűjtött (285-291), azonban a 49ers összesen 5 labdát adott el, annyival pedig nem lehet nyerni. Nem is sikerült nekik, a Cardinals 23-13-ra legyőzte őket.

 



Az Indianapolis Colts a vadonatúj stadionjában, hazai pályán kapott ki nagy meglepetésre a Chicago Bearstől. A Medvék kiválóan védekeztek, a rookie futójuk, Forte egyszerűen fantasztikus volt, míg Manning nem nagyon találta a helyét a fal mögött, meglehetősen bizonytalan volt. Ráadásul a Colts egyetlen eladott labdájából Briggs TD-t csinált, plusz Ogunleyenak volt egy safetyje is, úgyhogy a defense is kitett magáért. A Coltsnak egy 29-13-as vereség után kell majd javítania. 

Szólj hozzá!

Címkék: nfl


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr61655197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása