HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.09.16. 10:21 -glaurung-

Ennél izgalmasabbat?

Bookmark and Share
A Monday Night Football mindig is egy kiemelt esemény volt, idén azonban olyan meccsekkel kápráztatnak el minket, ami nem emberi. Ha ezt így folytatják, valahol a 8-9. hét közelében szívrohamot fogunk kapni.

Hollywood sem írhatott volna jobb forgatókönyvet, hiszen lényegében itt aztán minden volt. Kezdett az Eagles egy Akers mezőnygóllal, amire válaszul jött az Eagles secondaryjének mattolása – Romo 72 yardos passzt nyomott Owens kezébe. A Sasok csak szépíteni tudtak egy újabb Akers rúgással, amit követően Felix Jones megmutatta, hogy miért is ő az egyik leggyorsabb játékos az NFL-ben. 98 yardos kickoff returnje során senki sem érte utol, így az első negyed két Philly mezőnygólt és két elképesztő Cowboys touchdownt hozott.

Még az első negyedben szerezte meg Samuel azt az interceptiont, amit a másodikban Westbrook egy TD elkapással váltott pontokra. Romo interceptionje érdekes helyzetből született, egy olyan szökést adott elő, mint Manning a Super Bowlban, ő azonban miután megszabadult a védőktől rosszul célzott és Austin helyett Samuelt találta meg. És ha ez nem lett volna elég, Romo csinált még egy szarvashibát. Az egész egy 5 yardon megfogott returnnel indult, amire Curtis false startja -2 yardot tett rá. Romo elejtette a handoffot, majd felkapta a disznóbőrt az end zone-ban és megpróbált kifutni, ám még bőven a célterületen belül Dawkins kiütötte kezéből a labdát, amire Gocong vetette rá magát, így TD a Philadelphiának. A Dallas szűk 20 másodperc alatt kapott 14 pontot. A következő drive-ban azért megemberelte magát a Dallas irányítója, és Owensnek adott TD passzával visszavették a vezetést. Ezt követte egy szarvashiba a másik oldalon, az újonc DeSean Jacksontól. Elképesztő passzt kapott McNabbtől, teljesen egyedül mehetett az end zone-ig, azonban a labdát még a gólvonal előtt elengedte a nagy ünneplés miatt, szerencséjükre azonban maradt náluk a támadás joga. 1 yardról Westbrook szerzett repülésből TD-t, így az előny megint a Phillynél volt. A szünet előtt jött még 1-1 field goal.

A győzes T

A harmadik negyed mindössze egy pontszerzést hozott, Romo passzolt Barbernek, de ezen kívül sok említhető nem volt, az idő gyorsan ment. A negyedik negyed azonban rögtön pontokkal indult, Westbrook ismét egy goal line szituációt oldott meg, így újra az Eagles ment, most épp 37-31-re. A hazaiaknak égető szükség volt a pontokra, előbb Folk értékesített egy mezőnygólt, majd egy megszerzett fumble után Romo egészen a gólvonalig vezette csapatát, innen pedig egyszerű dolga volt Barbernek. A fordítás után a Philly mindent megpróbált, de a Cowboys kitartott, az utolsó Eagles támadás alatt például kétszer is sackelték Donovant. A vége így maradt 41-37 a Cowboysnak, akik egy csodás meccset nyerhettek meg.

 

És akkor a számok. Romo a gyenge kezdés után 312 yardig jutott, Witten volt a kedvenc elkapója, mégis Owens szerzett két TD-t elkapásból. McNabb most nem ment 300 yard fölé, de DeSean Jackson megcsinálta kétszer egymás után a 100 yard fölötti meccset, és ha még a TD-t sem rontotta volna el… Jackson egyébként 1940 óta az első elkapó, aki két 100+ yardos meccsel kezdi a karrierjét. Akkor ez Don Looney-nek sikerült, szintén az Eaglesben. Westbrook összesen 3 TD-t szerzett, és a futás és elkapás együtt nála is 100 yard fölött volt. A Dallas négy sacket osztott ki, az Eaglesnek egy sem sikerült.

 

Parádés meccs volt elképesztő izgalmakkal, de ezt lassan már garantáltnak is vehetjük, ha az Eagles és a Cowboys játszik egymás ellen.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr65665735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása