HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.09.17. 10:50 Valuska

Melyik volt a legszebb TD a hétvégén?

Bookmark and Share

Bevallom, a MNF-meccs bizonyos részeit többször visszapörgettem, mert egyszerűen nem hittem el, amikor az első negyedben TO emelkedett 120 centit egy labdáért. Az, hogy Romo passza a kezébe esett 72 yard után, hát ez van, ezt gyakorolják minden nap.

A dallasi Felix Johnson  98 yardos visszafutása egyszerűen csodálatos volt, főleg, hogy az újoncnak két labdaértinéséből két TD-je van már, nem rosz kezdés. Ha már újonc: a Philadelphia Eagles szerencsétlen hülyéjét, DeSean Jacksont meg remélem partivssal verik bucira a hülyeségéért, és talán élete végéig mosni fogja Westbrook edzés cuccát, amiért kimentette a szarból a fejesével.

Korábban említettem, hogy az egyik legnagyibb játék a hétvégén a Coltstól érkezett: Peyton Manning 58 yardos passza után az elkapót, Anthony Gonzalezt már majdnem levitték a földre, de ő továbbpasszolta Reggie Wayne-nek, akit a gólterülettől egy yardra vittek le.

A top10 play között rengeteg nagy játék van, interceptionök, visszafutások és a világ legszerencsésebb és legkoncentráltabb TD-je Holt úrtól.

2 komment

Címkék: dallas romo owens


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr18667420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr nemo 2008.09.18. 18:22:01

Nekem Westbrook beugrós TD-je tetszett legjobban.

Tightend 2008.09.19. 20:37:54

Az alap :)
süti beállítások módosítása