HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2011.05.04. 09:15 mdi

A második az első vesztes

Bookmark and Share

Régen nem elsők és másodikak, hanem elsők és halottak voltak. A versenysport sok szempontból a háború finomított változata. Győzelem vs. olimpiai eszme, aranyérem vs. vesztesek. Ti mit gondoltok?

VERSUS amerikai sportadó reklámja, de amúgy nagyszerű motivációs videó

A szöveg teljes fordítása

Azt mondták, jó ötlet egy beszédet viccel indítani. De ne reménykedjetek, nem viccet mesélni vagyok itt. Azért vagyok itt, hogy harcoljak. Azért vagyok itt, hogy harcoljak a második hely ellen.

Körülbelül annyi türelmem van a második hellyel szemben, mint a levesembe szálló léggyel szemben. Talán te szereted a legyet a levesedben. Talán te szereted a második helyet. Talán te szereted a "mindent beleadtam, legközelebb több szerencsém lesz" baromságot, amit a vesztesekkel etetnek kiskanállal.

Had mondjam másképp. Amennyiben úgy gondolod, hogy a második hely nem is annyira rossz, miért nem kérded meg Napóleont, hogy mit érzett azzal kapcsolatban, hogy Waterloo-ban második lett? Nem túl fényes, nem túl fényes.

Megspórolhatod a "nem az számít, hogy nyersz-e, vagy veszítesz, az számít, hogyan játszol a meccsen" szarságot. Garantálom, bárki is mondta ezt, elveszítette a meccset.

A történet tanulsága: legyél első!

Még mindig érdekel egy vicc? Rendben. Itt van egy:

Kipp-kopp - Ki van ott? - A pasas, aki második lett - A pasas, aki második lett, kicsoda? - PONTOSAN!

1 komment

Címkék: motiváció győzelem football vereség versenysport


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr132876275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mdi 2011.05.05. 11:01:33

Nem gondoltok semmit. Illetve csak facebookon jöttek kommentek idáig. Szépen állunk...
süti beállítások módosítása