HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2011.05.19. 14:45 mdi

Perek, eljárások, agymenések és balfékek

Bookmark and Share

Továbbra is folytatódik a jogi csatározás az NFL és a játékosok között, jelen állás szerint újra él a lockout. Közben a magukkal mit kezdeni nem tudó játékosok egyre több zűrbe keverednek, illetve nagyobbnál-nagyobb marhaságokat csinálnak és nyilatkoznak. Persze vannak, akik szépen csendben saját elhatározásra edzésbe álltak.

NFL munkaszünet

A lockout-tal egy korábbi bejegyzésben már részletesen foglalkoztunk, azóta két fontosabb dolog történt. Egy szövetségi bíróság hatályon kívül helyezte a lockout beszüntetését elrendelő bírói határozatot, illetve újabb kör bíróságilag elrendelt mediáción vannak túl a felek. Mindenki bizakodó, meg az álláspontok közeledéséről beszél, kivéve, aki nem.

Drew Brees-nek 37 játékostársat sikerült edzésre csábítania.

Közben a játékosok egy jó része magán-akcióban edz - a csapatok, az edzők nem léphetnek kapcsolatba velük -, más részük meg örül, hogy nem kell edzeni. Rád gondolunk Reggie Bush. Bush-ról ugye köztudott, hogy maximálisan hozta a hozzá fűzött reményeket, így neki egyáltalán nem is kéne edzenie.

NFL agy-zárlat

Vannak, akik a lockout alatt más megélhetés/elfoglaltság után néztek. Tom Zbikowski (Ravens SS) már a negyedik sikeres mérkőzésén van túl, míg Ray Edwards (Vikings DL) holnap mutatkozik be a profi bokszolók táborában. Utóbbit épp a napokban hívta ki az internetes amatőr bunyó videókon elhíresült, MMA-ban csúnyán leszereplő Kimbo Slice. Ők ketten viszonylag alacsony keresetű játékosok, érthető, hogy szükségük van/lehet a meccsenkénti 10 ezer dollárokra. Kevésbé magyarázható anyagiakkal Chad Johnson/Ochocinco/Akármi (újabb) ámokfutása, aki előbb a Sporting Kansas City-nél (labdarúgás) volt próbajátékon, majd megkísérelt meglovagolni egy bikát. A próbajáték eredményéről nem lehetett annyit hallani, mint a felvezetésről ("tiszteletbeli tag" lett), valószínű a bika-rodeóhoz hasonló EPIC FAIL lehetett.

Azért tegye fel a kezét, aki közelébe menne annak a szörnynek.

Megint vannak, akik sok ráérő idejükben és jó dolgukban nem sok értelmeset tudtak magukkal kezdeni. Ochocinco vállalkozásai még talán érthetőek, ő mindig sokkal inkább PR-majom volt, mint focista, azonban voltak, akik rajta is túltettek. Lássuk a tönkre-teszem-a-karrierem-mert-balfasz-vagyok listát.

Dez Bryant: A Cowboys igen tehetséges, azonban legalább annyira problémás elkapójának háromszor is sikerült a hírekbe kerülnie idáig. Összetűzésbe keveredett egy szabadnapos rendőrrel, beperelték, mert nem fizetett ki 860 ezer dollár értékű ékszert és miegymást, valamint nem ment el egy megbeszélt találkozóra a Cowboys vezetőségével. Balfék-faktor: 8/10

Parish Cox: A Denver CB-je épp nemi erőszak vádjával áll bíróság előtt. Maximális kiszabható büntetése életfogytiglan, úgy hogy neki nem a kizárás (lockout), inkább a bezárás a legnagyobb problémája per pillanat. Cox a vád szerint két öntudatlan nővel is közösült még tavaly októberben, ezt pedig sehol nem nézik jó szemmel. Balfék-faktor: 9/10

John Jolly: A 2007-ben a ligába berobbanó, a tavaly évet és a Packers Super Bowl győzelmét eltiltás miatt kihagyó védő-falemberrel szemben ismét kodein birtoklás miatt indult eljárás. 2008-ben egyszer már megfogták egy rakás kodeinnel (opiátszármazék, többek között fájdalomcsillapító), akkor a komolyabb jogi felelősségrevonást eltereléssel úszta meg, illetve ennek lett az eredménye a tavalyi eltiltás. Március végén egy közlekedési szabálysértés miatt a rendőrök megállították, kiderült, hogy nincs jogosítványa, mi több el van tiltva a vezetéstől, majd találtak az Escalade-jében 600 gramm kodeint. Ez a mennyiség pedig már automatikusan eladási szándéknak minősül Texas-ban, úgyhogy várhatóan drogdílerként járnak el ellene. Balfék-faktor: 10/10

Albert Haynesworth: A Titans-ban elsöprően játszó, a Redskinsben edzeni sem nagyon akaró Haynesworth megcsöcsörészett egy pincérnőt. Úgy tűnik nem sikerült pár ezer dollár bánatpénzzel elintézni az ügyet, amely bírósági szakaszba került. Balfék-faktor: 6/10

Brandon Marshall és felesége: A korábban is zűrös ex-denveri, jelenleg a Miamit erősítő(?) elkapó hasi szúrt sebbel került kórházba még aprilisban. Házastársi vita fajult odáig, hogy menyecskéje egy közel 20 centi pengehosszúságú kést döfött Marshall-ba. Balfék-faktor: 7/10

Hines Ward és barát(os)nője: Ward-ot Los Angeles-ben állították elő, mert egy lopottként nyilvántartott Honda Civic-ben utazott. Mint kiderült az idióta liba a hölgy bejelentte, hogy ellopták a kocsiját, amikor nem találta meg elsőre egy parkolóban, majd elfelejtette visszavonni a feljelentést. Tanulság: 1. Ne utazz Honda Civic-ben, ha milliomos vagy. 2. Három számjegyű IQ alatt ne barátkozz még nőkkel sem. Balfék-faktor: 4/10

King Dunlap: Az Eagles támadó-falembere járdán parkolt Nashville-ben, majd miután rendőri felszólításra sem volt hajlandó arrébb állni letartóztatták. A vád gondatlan vezetés és ellenállás. Balfék-faktor: 5/10

Tampa Bay Buccaneers: A letartóztatottak száma idáig négy, ketten azonban nem is játékosok! Shelton Quarles fő-játékosmegfigyelőt és Jay Kaiser segédedzőt ittas vezetés, Aqib Talib corner back-et lövöldözés, míg Alex Magee védő-falembert marihuána miatt vették őrizetbe. Balfék-faktor: 10/10 (Az edzők miatt és a teljes csapatnak szól.)

Említést érdemel még: Kenny Britt (WR, Titans) menekülés és ellenállás, Mike Vrabel (LB, Chiefs) bolti lopás, Louis Murphy (WR, Raiders) receptköteles gyógyszer birtoklása és ellenállás.

Bónusz-Cay Cutler vicc: A Bears irányítója most nem csinált semmit, azonban így is sikerült a hírekbe kerülnie korábbi térdsérülése és mérkőzés közbeni lebicegése kapcsán. Paul Ryan képviselő az Economic Club of Chicago-ban, az (állam) adósság-lefaragásáról szóló beszédét a következő felvezetővel kezdte:

"Köszönöm, hogy meghívtak ide beszélni. Különösen kedves Önöktől, hogy vendégül látnak, mivel én Packers szurkoló vagyok, és úgy gondolom az Önök többsége Bears szurkoló. De ez nem jelenti azt, hogy nem működhetünk együtt. Mint a Költségvetési Bizottság tagja készen állok, hogy bármit megtegyek, amivel segíthetek meghosszabbítani Jay Cutler szerződését. Azért vagyok itt ma, hogy a gazdaságról beszéljek - arról, hogy négy negyed (szerk: negyedévet is jelent), kemény, kitartó teljesítményt kapjunk. Ez nem egy újabb Jay Cutler vicc, esküszöm. Lehetne, de nem az."

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár nfl lockout kisszines reggie bush


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr512916331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása