HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.07.07. 00:23 Valuska

Favre visszatér?

Bookmark and Share

A nyári melegben sem vehetik le a focit kedvelők vigyázó tekintetűket az NFL-ről, ahol az utóbbi évtized egyik legmeghatározóbb QB-egyénisége kimosta az edzéscuccát, becsavarta a facemaskját, a fogvédőt meleg vízbe áztatta és harapdálja. (Kickoff cikke részletesebben>>)

Persze senki nem tudja eldönteni, mennyire komoly a visszatérés ötlete. Ha igen, az nagy meglepetés lenne, de az is érthető, ha egyszerűen besokkolt volna Brett Favre attól, hogy a nyarát nem a támadófalával, hanem a családjával tölti. Szó szerint ez történt, a stresszes  és rossz játékkal tarkított évek után úgy látta, a 17. éve az utolsó, erre jól játszott.

A nagy pletykálkodásban az is felmerült, hogy a Carolina Panthershez igazol (a pletykát cáfolta a Carolina GM-je), ahol nem tudni, hogy Jake Delhomme (QB) hogyan tér vissza a könyökműtétből. Ha minden ok, akkor ő fog kezdeni, Favre meg kispados lesz. Mondjuk ez elég fura lehet az öregnek. (Az ESPN szakírója sorra vette, kiknek jönne jól egy ezeréves QB: Ravens, Bucs, Texans.)

De mi van akkor, ha lassan épül fel Delhomme? Jogos a kérdés: A footballnak szüksége van Favre-ra, de vajon a Packersnek? Mert annyi év után új franchise-t lehetne építeni a sok tehetséges fiatalra, akik tavaly megmutatták, sok mindenre képesek, de ehhez el kell engedni Favre kezét. Menjen az öreg, a Packersnek most olyan szerencséje van, hogy a post-Favre korszaknak egy ütőképes csapattal kezdhetnek neki, nem kell a nulláról építkezniük Aaron Rodgersszel.

7 komment

Címkék: pletyka hír nfl brett favre


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr14556499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valuska 2008.07.07. 01:35:57

jav, köszi.
a kickoffos cikk ezt dolgozta fel.

Döme 2008.07.07. 02:19:02

Nem Bucks, hanem Bucs, a Buccaneers rövidítéséből. A Bucks-t pl. az Ohio State Buckeyes-ra használják. Egyébként tök mindegy, de a jót kár hülyeségre javítani.

Amúgy az egész sztori csak a szokásos offseason idiótaság, nincs most miről írni az NFL-ben, ezért feldobnak valamit. Kár vele érdemben foglalkozni. Nem fog visszajönni, ő maga cáfolta a pletykákat. Ha mégis megteszi, szépen le fogja rombolni a nimbuszát azzal, hogy segget csinált a szájából.

Mao elvtars 2008.07.07. 03:04:42

ettol fuggetlenul nem bannam, ha valaki az o kepessegeivel hozzank jonne. Fox jo edzo - volt. A sorozatos seruleseket viszont nem tudta lereagalni. A Panthersnek nagy frissites kell, Delhomme sem az igazi.

guerillero 2008.07.07. 08:54:00

Favre da capo? Jó lenne, persze lagszívesebben zöld-sárgában (Packers), bár a Panthers színeiben is érdekes lenne. Minden jobb a Buccaneers-nél, kevés csapatot utálok jobban mint a Tampa Bay-ieket. Borzalom lenne (volt) kedvencemet egy ilyen unszi csapatnál játszani nézni...

endorphyn · http://www.endorphyn.com 2008.07.07. 09:24:17

Nem is ertem ezt az egesz dolgot. Favre nagyon jol jatszott az elmult evben (sajna az ominozus hogolyozos Seahawks meccsen is az playoff-ban) de ha megint visszamenne Green Baybe, akkor valoban nehez lenne uj csapatot epiteni. Mondjuk max egy-ket evig huzhatna a kora miatt, de az uj fiatal QB-knak lenne kevesebb ideje a jatekra. Inkabb mehetne mondjuk QB edzonek. Ezzel a tapasztalattal es tudassal sokra vihetne. Vegul is segitett a Seahawks mostani QB-janak Matt Hasselbecknek es latjuk, hogy finoman szolva sem lett rossz az eredmeny. Es mi Seattle drukkerek ezt nagyon ertekeljuk.:)

zadir · http://ulloi129.wordpress.com 2008.07.07. 18:22:22

bekedvenceltelek, úgyhogy hajrá! :)
süti beállítások módosítása