HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.09.09. 17:30 -glaurung-

A Broncosé volt a hétfő este

Bookmark and Share

Aki a munkát választotta a hajnali meccs helyett, és az esti vágott, vagy netán a felvett verzióra is kíváncsi annak minden izgalmával, az most lapozzon még odébb egy kicsit.

Aaron Rodgers meglehetősen jó produkcióval mutatkozott be, 22 passzából 18 jó volt, és ugyan csak 178 yardig és egy TD-ig jutott, élete első kezdésén ez azért elég jónak mondható. Ryan Grant 12 futásból szerzett 92 yardjával elég sokat segített neki, de ez nem vesz el semmit a teljesítményéből. A túloldalon Tarvaris Jackson nem volt ennyire jó, még 50%-ot sem ért el a dobóátlaga, futásban viszont sokat hozzátett a játékhoz, igaz, Adrian Petersonnál többet nem futott (Peterson 103 yardig jutott).

A Packers a Vikings első mezőnygólja után azonnal átvette a vezetést, és ezt végig tartotta is, ám a negyedik negyedben, amikor a vendégek feljöttek 5 pontra, meleggé vált a helyzet. Rodgers azonban egy 77 yardos drive végén újra megnövelte a különbséget, így a Vikingsnak csak a kétségbeesett támadás maradt hátra.

Az idei első MNF meccsből azt láthattuk, hogy a Green Bay Packers köszöni szépen, megvan Brett Favre nélkül, Rodgers személyében nagyszerű pótlásra akadtak. A Vikingsnál Jacksonnak még van mit fejlődnie, Petersonnak pedig idén már nem lesz olyan könnyű dolga, mint tavaly, mert már mindenki tudja, hogy mire képes. Ettől függetlenül azért a Minnesotával is komolyan számolni kell. A vége 24-19 a Packersnek.

A hétfő késő esti meccsen a Denver Broncos nem hagyott ennyi izgalmat, és igen korán döntésre vitte e találkozót az Oakland Raiders ellen. És ez elsősorban Jay Cutler érdeme, aki egy híján 300 yardot és két TD-t passzolt. Hall és Young, a két futójátékos is segített neki, de inkább az ő érdeme ez. A Raidersnél Russell nem volt valami meggyőző, mint ahogy McFadden sem, az rutinosabb Fargas több lehetőséget kapott a bizonyításra.

A Broncosból muszáj kiemelni az újonc Eddie Royalt, aki első meccsén 9 elkapást és 146 yardot, no meg egy TD-t tud felmutatni, ami egy igen jó szezont jelez neki előre.
A Denver az első negyedben megszerezte a vezetést, és a végéig ki sem adta a kezéből azt, sőt, összesen 27 (41-14 lett a végén) pontra növelte az előnyt a Raiders-zel szemben. A házigazdákra lehet, hogy egy újabb rossz év vár? 

Szólj hozzá!

Címkék: nfl oakland raiders green bay packers denver broncos minnesota vikings monday night football


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr74655772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása