HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.09.12. 09:57 Valuska

Gyorshajtással és fűvel kapták el Ed Johnsont

Bookmark and Share

Szabadlistára tette a gyorshajtásért és marhuana-birtoklásért letartóztatott játékosát az amerikaifutball-ligában (NFL) érdekelt Indianapolis Colts.

A 24 éves Ed Johnsont, az Indianapolis Colts kezdő defensive tackle-jét szerdán tartoztatták le, A Hamilton megyei rendőrség 115 km/órával kapcsolta le Johnsont az 90-es zónában, ráadásul autója belsejében marihuánát találtak, és ezt a csapatvezetés már nem fogadta el. A 188 cm magas, 134 kg-os óriás ezt megelőzően már háromszor állt fegyelmi bíróság előtt, így megvált tőle a 2007 februárjában Super Bowl-győztes alakulat. A játékost 2007 májusában draftolták, és a tavalyi szezon minden mérkőzésén pályára lépett. A Colts egyéves szerződést írt alá a játékossal korábban 285 ezer dollárra, ami a minimális összeg az NFL újoncai számára, erre a szezonra újra a liga minimumát kapta volna, 370 ezer dollárt.

A játékosnak nem ez volt az első balhéja. A Penn State-i egyetemen háromszor kapott fegyelmit. Egyszer szexuálisan zaklatott, majd egy másik alkalommal fogva tartott valakit, de egyikért sem ítélték el. Johnsont felfüggesztették a csapatszabályok be nem tartásáért a 2006-os Outback Bowlon.

A Colts az első fordulóban ötlettelen játékkal könnyedén kapott ki a Chicago Bearstől, van baj elég ott. A védő helyére LaJuan Ramsey-t igazolták le.

3 komment

Címkék: colts


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr75659871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thrasher 2008.09.12. 11:52:59

Kár, hogy ez kikerült az indexre, majd jön a sok okos, és bejelenti, hogy minden NFL játékos drogos nigger bűnöző.
Pedig csak kb. 10 százalékuk. :p
Mindenesetre előbb az O-line lyukad ki, most a D... Háthát...

TD223 2008.09.12. 14:03:34

Még kevesebb is, mint 10%. Idén megfordult a Coltsban közel 100 játékos és két eset volt kb. Egy márciusban, egy most.

Saturday lehet játszik, két teljes edzés van a háta mögött. Az új kezdők az O-lineban jók voltak, a két OT adott fel egy-egy sacket, meg a safety is miattuk volt.

"A Colts az első fordulóban ötlettelen játékkal könnyedén kapott ki a Chicago Bearstől, van baj elég ott. "

15-13-nál támad a Colts, hasítanak a pályán, és kön egy Harrison fumble. Annyira nem volt ez sima, csak az utolsó negyedben lett az.

Tightend 2008.09.13. 10:27:59

Nem minden játékos drogos nigger bűnöző.

Ugyan majdnem mind drogos (kokszolós) nigger, na de nem bűnözők!
süti beállítások módosítása