HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.09.24. 11:33 mdi

Gisele Bundchen, MTI, index.hu, jó csajok

Bookmark and Share

Már többedszerre fordul velem elő, hogy megírok egy kisszíneset, kirakom (tegnap, 12:33), majd órákkal később megjelenik az index főoldalon (15.49), MTI, vagy más forrásmegjelöléssel. Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy egyszerűen párhuzamosan futottak a dolgok, vagy a drága szerkesztők blog.hu-znak, azt onnét merítenek témát. Mindegy is, hogy nehogy valaki azt gondolja csak Tom Bradynek van jó csaja aZ NFL-ben, itt egy 5-ös toplista a focista-feleségekről.

5. Carmella DeCesare (Jeff Garcia)

A 2003-as playmate egy csöppet szegény ember Eva Longoria-ja feelinges, de annyira azért messze nem ellenszeves, mint a SzülFel Gabrielle-je. Szerintem mondjuk szebb is, de lehet azért segít, hogy ilyen képek nem jelentek meg róla. A ma már kétgyerekes anyuka DeCesare 2004-ben küzdött/fellépett a WWE (bohóc birkózás) egyik rendezvényén, majd élesben is gyakorolta a dolgokat, amikor is Clevelandben egy bárban belemászott Kristen Hine arcába.

4. Brande Roderick (Glenn Cadrez)

Rendben, Glenn Cadrezt nem sokan ismerik rajtam kívül (akkor játszott Denverben, amikor ott éltem), de jobbik feléről itthon is jelentek meg képek annó. Brande Roderick 2001-ben volt az év playmate-je, és élő bizonyítéka annak, hogy akkor is lehet jó nőd, ha nem vagy egy top játékos és piszok rossz horror filmeket csinálsz.

3. Ashley Manning (Peyton)

Mrs. Manning különleges darab, nem egy egyszr-voltam-playmate és megfogtam az arany-f@szt baba, mint a sportoló feleségek jó része. Egyrészt már egyetemen is együtt járt Peyton Manning-gel - igaz valószínű nem kellett atomfizikusnak lenni, hogy megjósolja, hogy a középső Manning fivér nagy játékos lesz -, másrészt ingatlanfejlesztőként a munkaköri leírása meghaladja a szép vagyok-vásárolok-pénzt költök arany háromszöget.

2. Brynn Cameron (Matt Leinart)

Cameron nem feleség, sőt nincs is együtt az MMA-t edzek, hogy keményebb legyek, mégis egy 40 éves fickó a kezdő irányító előttem Leinarttal. Mondjuk ez utóbbi mindenképpen pozitívum. Kosaraslányok a gyengéim, akinek nem tetszik lehet másik listát olvasni. Cameron az USC alacsony bedobója volt egészen tavalyig, azóta - szerintem - főfoglalkozásként neveli Leinarttal közös gyereküket. Csere QB, vagy nem, a gyerektartási csekk elég vastag lehet.

1. Missy Peregrym (Ben Roethlisberger)

Fuck the Steeler! Na ezen ki vagyok akadva. A szőrös krumplifej ezzel a csodával jár már évek óta. Peregrymet - milyen hülye neve van mindkettőnek - többek között a Hősökben, a Jake 2.0-ban, vagy a Smallvilleben láthattuk itthon. Nem lelkesedek az ékszerekért, de rájöttem nekem is kell egy Super Bowl gyűrű. Már csak az évjáratot kell eldöntenem. 1988?

7 komment

Címkék: nfl tom brady


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr301403806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sixx · http://comment.blog.hu 2009.09.24. 15:09:33

missy a reaperben is játszott.

flimo13 2009.09.24. 16:27:29

"Kosaraslányok a gyengéim, akinek nem tetszik lehet másik listát olvasni."

Szintúgy :))

Vad.Korte (törölt) 2009.09.24. 18:09:06

Irígykedünk, irígkedünk...? ;-)

matareseklan 2009.09.24. 18:33:32

Missy Peregrym is aranyos...
Egyébként az index.hu meg a blog.hu összefügg...

==T== 2009.09.24. 18:43:16

Missy az egyik főszereplője a Reaper/Démonirtók sorozatnak.

Tightend 2009.09.25. 09:04:38

Olyannyira a kosaras csajok a gyengéim, hogy el is vettem egyet.
süti beállítások módosítása