HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2011.05.05. 11:00 -meg1yard-

Hétvégi magyar meccsek

Bookmark and Share

Farkas falkák véres csatája, nyíregyházi győzelmi kényszer és sasokat elsöprő hurrikán. Lássuk mire lehet számítani a hétvégén a honi amerikai futballban.

Nemzetközi

Vukovi Beograd - Budapest Wolves
Central-European Football League (CEFL)
2011.05.07. 18:00
Ada Ciganlija, Belgrád, Szerbia

Sikerül-e a Wolves-nak végre átlépni saját árnyékán, és megverni a Belgrádot? A 2007-ben elvesztett liga-döntő óta a szerbek rendre diadalmaskodnak a magyar bajnok ellen, azonban több jel is arra mutat, hogy idén ez megváltozhat. A Farkasok újítottak egy NFL-t is megjárt motivációs és faledzőt, aki a végletekig képes feltüzelni a társaságot. Mi sem bizonyította ezt jobban, mind a Nyíregyháza 58:0-ás ledarálása a tavalyi MAFL döntőben. Másrészről a Vukovi kerete a jelek szerint gyengült az idei évre. Több meghatározó játékos, köztük két kiváló szélső falember is abbahagyta a játékot. A támadóknál még mindig az amerikai légiósok a meghatározóak (QB Vinni Mirot, RB Brandon McDowell), azonban idén eddig nem tudtak a védelembe minőségi igazolást hozni, ráadásul vezetőedzői poszton is érdekes a helyzetük. A csapatot három évig irányító John Harper helyére két vezetőedzőt is hoztak egymás után, azonban egészségügyi okokból végül semelyik sem tudta betölteni a pozíciót. 2011-ben a tavalyi segédedző, a Super Bowl győztes RB Reuben Droughns tölti be a vezetőedzői posztot. Azért senkinek se legyenek kétségei, ez még mindig egy nagyon erős csapat, amely minden meccsén győzelmi szándékkal lép pályára és a szerbekre jellemző agresszivitást és soha-nem-adom-fel attitűdöt hozza.

Tipp: Hatalmas adok-kapok, a végén szorosan valamelyik farkas falka.

Hazai

MAFL Div1

Dunaújváros Gorillaz - Jászberény Wolverines
2011.05.07. 15:00
Dunaújvárosi Stadion melletti edzőpálya
Tipp: A Gorillák fizikálisan  megviselik a Jászberényt és felzárkóznak a Rebels-re, mint három győzelemmel álló csapat.

Eger Heroes - Nyíregyháza Tigers
2011.05.08. 15:00
Eger, Északi-sportpálya
Tipp: A korábbi mérkőzések alapján nagyarányú vendéggyőzelemre lehet számítani. A Tigers-nek kell is a siker nagyon, ők már nem hibázhatnak, ha nem akarnak lemaradni a Div1 döntőjéről.

MAFL Div2

Debrecen Galadiators - Újpest Bulldogs
2011.05.07. 15:00
Debrecen, Gázvezeték utcai salakmotor-pálya
Tipp: Pár évvel korábban ez egy sima debreceni siker lett volna, azonban azóta a Gladiators egyszer lehúzta rolót, idei egyetlen meccsükön pedig csúnyán kikaptak. Szoros meccs, talán vendég siker.

Budapest Eagles - Budapest Hurricanes
2011.05.07. 15:00
Építők Sporttelep
X. ker. Vajda Péter utca
Tipp: Ha van olyan meccs, amire fel lehet tenni a családi házat, a nyaralót és a takarékbetétet, akkor ez az. A sasokat el fogja söpörni a hurrikán.

Budapest Wolves 2 - Haladás Crushers
2011.05.08. 13:00

Budapest Cowboys 2 - Fehérvár Enthroners
2011.05.08. 16:00
Fradi Népligeti Utánpótlás Centrum
X. Ker. Vajda Péter utca

Tipp: A budapesti nagyágyúk dupla meccsel szórakoztatják a nagyérdeműt, igaz most csak az utánpótlás alakulatok lépnek pályára, de így is kellemes délutáni foci-fiesztára számíthatunk a Vajda Péter utcában. A Crushers túl sok lesz a Wolves 2 számára, azonban a C1-gyel megerősített C2 jó eséllyel megy neki a fehérváriaknak.

2 komment

Címkék: budapest eagles nyíregyháza wolves hazai mafl belgrád beograd cefl cowboys vukovi tigers hurricanes nemzetözi


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr322879298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tightend 2011.05.07. 19:03:53

Örömmel látom, hogy újra aktívak vagytok :)
süti beállítások módosítása