HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.10.09. 08:00 -meg1yard-

A mi Jordanunk

Bookmark and Share

Nem 23-as, 75 kiló vasággyal, ukrán és az egyik legjobb amerikaifocista Magyarországon. A Tigers-Wolves meccs apropóján készítettünk interjút Vasyl Yordannal, a Nyíregyháza irányítójával. Jordan, Magyarországon csak így röviden, Uzsgorodban kezdte pályafutását. A Wolvest követő első hazai csapatok felbukkanásakor ukrán csapatával többször járt Magyarországon, általában nagyonsok-nulla (a vendégeknek) eredménnyel. 2006-ban igazolt a Budapest Wolves-hoz, akikkel osztrák első osztályú rájátszásba és CEFL döntőbe jutott. Miután megházasodott, a lakóhelyétől sokkal barátibb távolságra lévő nyíregyházi csapathoz tette át székhelyét, akiket 2008-ban másodosztályú bajnoki címre vezetett, idén pedig jó úton járnak az első osztály rájátszása felé.

Még1Yard: Két szezont játszottál a Farkasoknál. Milyen érzés volt csapatod ellen készülni?
Vasily Jordan: Nagyon izgatott vagyok a hétvége miatt. Számomra nagy érzés a barátaim és ismerőseim ellen játszani.

M1Y: Mit vársz a hétvégi meccstől?
VJ: A Wolves ellen nehéz játszani, nagyon tapasztaltak, sok jó játékosuk van és persze egy kiváló vezetőedzőjük. Mi még egy alacsonyabb szinten vagyunk, de a legjobbunkat akarjuk nyújtani a meccsen. Meg akarjuk mutatni a szurkolóinknak és a Farkasoknak, hogy kemény ellenfél vagyunk.

M1Y: Hlavka edző többször is hangoztatta, hogy te vagy az egyik legkeményebb játékos és legjobb irányító, akivel valaha együtt dolgozott. Jelent neked valami speciálisat egy általa felkészített csapat ellen játszani?
VJ: Én is nagyon tisztelem őt. Nehéz lesz Coach Lee védelme ellen játszani. Nagyon okos és szerintem ki fog nekem találni valami érdekeset, de én is erre készülök.

M1Y: Nem csak irányítót játszol a Tigers-ben, de te is vagy az offensive coordinator. Ez miben különleges helyzet, jelent-e extra felelősséget és élvezed-e?
VJ: Igen, ez így van, én készítem fell a támadókat. Igazából akkor is OC voltam, amikor a Farkasokkal játszottunk az osztrák bajnokságban, persze Coach Lee és William Goldenberg segítsége mellett.

M1Y: Elég sok ukrán játékos van a Tigersnél. Okoz ez nehézséget a kommunikációban? Hogyan kezelitek ezt?
VJ: Igen, sok jó ukrán játékos van a keretünkben. Szerencsére sokan beszélnek a csapatból angolul, úgyhogy ez nem okoz problémát.

M1Y: Mi a csapatod erőssége, és mit vársz a szezontól?
VJ: A legnagyobb erősségünk, hogy hatalmas bulikat tartunk a meccsek után. Komolyra fordítva a szót, azt akarjuk, hogy a játékosaink megtapasztalják az első osztály színvonalát, és utána tudunk a képességeink fejlesztésén gondolkozni.

Egy biztos, szombaton nagyszerű meccset láthat majd a nyíregyházi NYVSC pályára kilátogató nagyérdemű.

Nyíregyháza Tigers - Budapest Wolves
2009.10.10. Szombat 13:00
4400 Nyíregyháza (Kertváros) Tiszavasvári u 4. NYVSC Vasutas pálya

5 komment

Címkék: hazai mafl budapest wolves nyiregyhaza tigers vasyl jordan


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr921436927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tightend 2009.10.09. 08:29:55

"A legnagyobb erősségünk, hogy hatalmas bulikat tartunk a meccsek után." :D jó arc

Zaho84 2009.10.09. 11:54:58

Kis reklám, de mivel kapcsolódik, csak nem rúgnak seggbe az urak. :) Októberi Pro Football magazinban lehet olvasni egy riportot az úriemberrel, ami még a győri meccs előtt készült. :)

mdi 2009.10.09. 12:00:28

@Zaho84: Piszok gyors ez a print dolog :D

DPO 2009.10.09. 13:06:25

Szerintem Printben azt fogja mondani, hogy büszke a Wolves-re, és Lee-re, meg hogy most Nyíregyházán játszik, és meg is házasodott, és amúgy nagy bulik vannak meccs után :D

Egyébként az Uzsgorod Warriors-al mi lett? Itt egy link a múltból a Warriors edzőjével. Érdekes elolvasni, például 2006 óta nem sokat változott a Wolves dominancia ...
amifoci.freeblog.hu/page/14/ (Április 15-ei poszt)

mdi 2009.10.09. 13:41:34

@Lacza: Én úgy tudom, hogy akartak indulni a magyar bajnokságban - ukrán nagyon nem működik kevés csapat és távolságok miatt - de kauciót kellett volna lerakniuk, amit persze nem tudtak összehozni. Utána kezdtek el Nyíregyházán játszani az ukránok.
süti beállítások módosítása