HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.10.12. 17:45 -meg1yard-

Hétvégi eredmények

Bookmark and Share

UPDATE: CEFL elődöntő eredmények ugrás után!

MAFL Div I

Nyíregyháza Tigers - Budapest Wolves 3:28

Kemény és sportszerű küzdelmet láthattak, akik kilátogattak szombaton a Wolves nyíregyházi vendégjátékára. Noha a Farkasok támadó egysége kevésbé működött olajozottan, mint a Cowboys és Titans ellen, az ezen az őszön már megszokott védelmi dominancia megtette hatását. Vasyl Jordan nyíregyházi irányítót ötször sackelték, dobott két interceptiont és számtalanszor ütötték meg, illettve sietették a budapesti védők. Ugyanakkor a Tigers jelesre vizsgázott küzdeni tudásból, amennyiben újonc játékosaik az ebben az évben megszerzett tapasztalatokat hazsnosítani tudják, illetve ha néhány hiányposztra sikerül még igazolni, a Nyíregyházán komoly keleti végvár alakulhat ki.

Képek a meccsről itt és itt.

Budapest Cowboys - Győr Sharks 14:12

A győriek egy kihagyott extrapont és egy rossz 2-pontos kísérletnek köszönhetően ki-ki meccset játszanak a Titánokkal a rájátszásba jutásért a hétvégén, ha nyer úgy 100 ponttal a Titans szombaton, kiütheti a Győrt a rájátszából. Mindkét csapat alaposan felkészült a másikból, így nagyon szoros lett a találkozó, az utolsó két percen belül pedig bármi megtörténhetett volna. Bővebb beszámoló itt.

UPDATE: Elnézést, hagytuk magunkat megvezetni a mafl.hu által. Természetesen szinte biztos, hogy a Győr a rájátszásban van, ha nem lesz három számjegyű a különbség 17-én a Titánok javára, megrendelhetik a buszt Budapestre az elődöntőre.

MAFL Junior Bajnokság

Budapest Titans - Budapet Wolves 8:48

A Farkasok fiataljai esélyt sem hagytak a múlt héten Győrött nagyszerűen teljesítő Titán utánpótlásnak. Képes beszámoló a mérkőzésről itt.

Debrecen Gladiators - Budapest Cowboys 43:29

Jó látni, hogy Debrecenben az utánpótlás csapat már összeszedte magát, noha csak 16-an érkeztek a meccsre, de ők egytől-egyig nagyszerű teljesítményt nyújtva kiharcolták a győzelmet a második számú budapesti csapat juniorjai ellen.

CEFL

A Közép Európai Ligában a Vukovi immár negyedszerre döntős (28:13 a Ljubljana Silverhawks ellen), míg a Cineplexx Blue Devils méltő képpen emlékezett meg elvesztett társukról (Eric Moore #22, autóbaleset) és 70:0-ra kisöpörte a CNC Gladiatorst.

Szólj hozzá!

Címkék: hazai mafl


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr541445137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása