HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.07.12. 22:56 Valuska

A legjobb meccs 2 győztessel

Bookmark and Share

Ma este a Cowboys és a Wolves olyat játszott, amelyik remélhetőleg nagy lökést ad a sportnak, mert az utolsó drive-ig izgalmas, látványos, komoly ütközésekkel színezett meccset láttunk, és ne felejtsük el megjegyezni: amatőr sportról beszélünk. Pedig az első pillanattól kezdve minden profi volt. A Wolves 20:14-re nyert, de ez a legkevésbé érdekes, mert a sport itthon is megérett a komolyabb figyelemre.

Figyelem, ez nem elemzés, ez egy gyors beszámoló, a részletek, yardok, playek, elkapások, büntetések holnap. És rengeteg kép hatalmas férfiakról és szexi cheerleaderekről.

18 órakor Buzánszky Jenő kickoffjával kezdetét vette a döntő, aminek a favoritja előzetesen a Wolves volt a múltja, a rostere és az elődöntőben mutatott játéka miatt, de titkon bíztunk abban, hogy a Cowboys képes átmenteni Sharks elleni meggyőző és színvonalas játékát.

Fotó: Kiss Ákos

A BVSC pályára szerencsére nagyon sokan eljöttek, a hazai tévéknek köszönhetően természetesen nem közvetítették a mérkőzést, ami a magyar amifoci-történelem legjobb és legizgalmasabb meccse volt. Érdemes megnézni, miket közvetítettek helyette: mézbirkózás és osztrák foci, isteni.

Sport1

18:00 MotorShow1 (ism.)
18:30 Poker After Dark (ism.) 120/15-16.
20:30 Atlétika Balaton-bajnokság
21:15 Mézbirkózás (ism.)
22:15 Motorsport1 (ism.) Krossz ob, Dunlop

Sport2

18:45 Arany pillanatok (ism.)
19:00 Salakmotor Fogadás az eseményre Csapat-világbajnokság, Leszno, 1. elődöntő - élő

Sportklub

17:25 DTM Fogadás az eseményre Q Zandvoort - élő
19:00 IAAF Athletix (felvételről)
19:30 Futball, Osztrák Bundesliga Fogadás az eseményre RB Salzburg - Rapid Wien - élő

Az egyenlő felek derbijén apróságok döntöttek, ahogy azt a nemzetisportosan megfogalmazhatnánk, és itt nem Hlavka szakmai tudására kell gondolni, hanem a játékosok mentalitására. Egy pillanatig nem hitte el a Wolves, hogy kikaphat, pedig a mérkőzés 85 százalékában hátrányban játszottak, mivel Kalovics és a QB, Mihaletzky két gyors TD-t vitt be. A Wolves az első félidőben nulla ponttal állt, míg a Cowboys nagyon szép passzjátékkal hozta a yardokat, védekezésben pedig rendre megállították a Wolves O-t. Az feltünő volt, hogy a Cowboys a végén mennyire nem a meccsre koncentrált, hanem a sisakjaikat a földhöz dobálták és rugdosták azokat, pedig a meccs után mindenki róluk fog beszélni, hogy milyen jók voltak, mert kurva jók voltak.

Az igazi kulcsmomentum a félidő volt: az addig összeszedetlen Wolves O és D dominálni kezdett, míg Cowboysnak meghalt egy időre a passzjátéka.

A mindent eldöntő jelenet: 20 yardról hozta a Wolves a labdát, passzoltak, INT, a Cowboys visszafutott 40 yardra, de Kiss Barbara (Side judge) behajította a sárga zászlót, mert Pass Interferencet látott. Pedig nem volt az, tisztán lehetett látni. Ezután TD-t csinált a Wolves, majd egy kétpontos játékkal (Piros) kiegyenlítettek. Érdemes lenne videón megnézni, mi történt ott valójában. (A kétpontos előtt mintha lett volna egy false start is, legalábbis ezt reklamálták, ha minden igaz.)

A meccsen nem Piros Krisztián viselkedése döntött (40 yardot biztos kaptak miatta sportszerűtlen viselkedés, felesleges keménykedés miatt), és nem is a Wolves talán túlzottan bátor játékhívásai (negyediknek korán nekimenni, futás Bencsics Márkkal). A második félidőben az elhaló passzjátékban nem hittek a cowboyok, pedig Mihaletzky magabiztosan passzolt (mondjuk volt egy 1 int), Veréb és Kalovics meg jól futott üres területekre, talán érdemes lett volna.

A Wolves megérdemelte a győzelmet, mert a kilátástalannak tűnő első félidő után felálltak, felépítve a meccset az erős védekezésükből. A tavalyi Div2-es bajnok Cowboys nem érdemelte meg a vereséget, de megbosszulta magát a kihagyott fieldgoal.

IV. Veritas Magyar Bajnoki Döntő
Budapest Wolves - Budapest Cowboys 20:14

A Budapest Wolves drámai küzdelemben, 0:14-es hátrányból felállva nyerte
a IV. Hungarian Bowl-t, ezzel 2005 után ismét elhódítva a magyar bajnoki
címet.

 

49 komment

Címkék: hazai döntő mafl playoff budapest wolves budapest cowboys hungarian bowl


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr11565514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UzO 2008.07.12. 23:13:00

Remélem jól alszol Barbika és szépeket álmodsz...!

r ! d 3 r · http://rider.blogozz.com 2008.07.12. 23:13:02

szvsz a bírók keze több ízben is a cowboys-t sújtotta, de badarság lenne a bírói tevékenykedésre fogni a vereséget. de azért a wolves egyeduralkodó médiacápa imidzsét meg kellett tartani... na de majd legközelebb...

Valuska 2008.07.12. 23:16:45

drágáim, ez nem igaz, hogy végig a Cowboyst sújtották a bírói ítéletek. Ez az eset azért különleges, mert ugye Amerikában visszajátsszák, itt nem. Befújta, ezzel sok mindent eldöntőtt, de ne kezdjünk rögtön összeesküvést szimatolni. A Cowboys megnyerhette volna a meccset (pl kihagyott FG), a kezükben volt.

r ! d 3 r · http://rider.blogozz.com 2008.07.12. 23:17:13

ja és ha már odaszúrtunk egyet a sporttv-nek szúrjunk oda egyet a magyar sportújságírásnak, hiszen a nemzetisportban és az online-on sem fogják valszeg egy szóval sem említeni ezt a meccset, pedig megérdemelne annyit mint az nb2 keleti csoportja

r ! d 3 r · http://rider.blogozz.com 2008.07.12. 23:20:51

valuska én is azt mondtam, hogy kár a bírókra fogni, mert a cowboys ha visz egy td-t a harmadik nyegyedben véleményem szerint meg is nyerték volna a meccset. én csak annyit mondtam, hogy volt még 1 pár érdekes bírói döntés, ami nem a farkasokat hátráltatta. full riszpekt mind a két csapatnak. GO COWBOYS

SzigetiD 2008.07.12. 23:47:26

Őőőőőő...érdekes ez a bíró dolog...mi, wolves szurkolók úgy éreztük, hogy ellenünk fújnak a bírók:) Most akkor kinek van igaza?:)
Egyébként utálom ezt a "fogjukabíróra" dolgot. Most nem jött össze a cowboys-nak, tessék elfogadni...de ezért utálni a farkasokat irigység.

Valuska 2008.07.12. 23:56:36

természetesen nekem van igazam:) egyébként nagyon sokat fújtak a Wolves ellen, várom a statot a büntetésekről. a bírók összevissza hajigálták a sárga zászlót.
itt senki nem utál senkit, örülünk, h ennyire kurva jó döntőt játszottak a csapatok

r ! d 3 r · http://rider.blogozz.com 2008.07.13. 00:08:57

jó hogy nem vagyunk egyformák és másképp látunk dolgokat, hiszen milyen unalmas is lenne :) persze mindenkibe szorult egy kis elfogultság, így belém is
egyébként nemfogtuk a bírókra a dolgot, elfogadjuk a vereséget, és nem utáljuk a wolves-t, ősszel jön a rematch , kár hogy ennek volt nagyobb a súlya...

bzsozsi 2008.07.13. 00:11:07

Szenzációs derbit láttunk! tényleg túl sok volt egy kicsit a sárga. Viszont lehet hogy hülyén hangzik, de szerintem ebből is az látszik, hogy mekkora meccs volt, hiszen eredményt döntően befolyásoló ítéletet lehetett hozni (most mindegy, hogy jogosan vagy nem - sztem nem, és a második wolves TD-nél is felfedezni véltem egy szabálytalan blokkot..) De mindennel együtt le a kalappal mindkét csapat előtt!
ui: tudja valaki, hogy mi lett a Salzburg-Rapid rangadó vége? :))

Nyelvtanrendőrség 2008.07.13. 00:22:33

a bírók hol minden szabálytalanságot észrevettek (azt is, ami meg se történt), hol a legnyilvánvalóbb pass interference-re se dobtak semmit, az első félidőben inkább a Cowboyst segítették, utána is, leszámítva azt a pass interference-t, ami tényleg nem tűnt annak, mindegy, majd belejönnek

a Bencsics Márkkal való futás jó ötlet lett volna egy játékkal korábban, de Lee-ék végre egy kicsit vagabund módon hívtak playeket, ami viszont nem baj, ráfér a wolves-ra

a magabiztos Michaletzkyt inkább hagyjuk, vagy legalább ne írjuk bolddal, szünet után a hajráig a pályát se találta el. nem lenne nagyon rossz irányító, de a mozgása valami tragédia, ahogy lóbálja a labdát azt törvényben kéne megtiltani pl. De még 1000 ilyen gyermekbetegség van, tényleg csak az a kár, hogy a gyerek közben már négy éves, és sok dologból még mindig nem akar kigyógyulni - még mindig kicsi, savanyú, de a mienk

viszont az jó, hogy a cowboys így felszívta magát, jót tesz a rivalrynek, hogy a wolves I végre nem ver mindenkit 76-0-ra

hmmm.... 2008.07.13. 00:28:11

A bírói dologról csak annyit, hogy én is láttam az adott szituációt, és bizony az volt. A szabálykönyv azt mondja szó szerint, most nem pontosan idézem, de kell, bemásolom a konkrét passzust hivatkozásostól, mindenestől, hogy ha a passzjáték (snap -től az elkapásig, vagy a labda halottá válásáig tart a passzjáték, az elkapás pillanatától technikailag futójáték kezdődik) során zavarják az elkapót, vagy a kornert, akkor az pass interference. Az igaz, hogy az elkapás pillanatában nem volt zavarás, de azt megelőzően bizony a korner jócskán rámászott az elkapóra, és ez kimeríti a pass interference szabálytalanságot. Az pedig, hogy nem akkor repült a zászló, annak tudható be, hogy meg kell várnia a jveznek a játék kimenetelét, mert ha esetleg egyértelműen elkaphatatlan a passz, akkor nem lehet szabálytalanságot befújni. Kérnék mindenkit, hogy legközelebb ilyen esetekben az egész play -t egyben értékelje, ahogy az a jvezetőknek is elő van írva, és így is teszik, nem csak adott pillanatról essen szó. Sajnos, még nem tartunk ott, hogy visszanézhető legyen a dolog ott helyben, talán soha nem is fogunk. De ez benne van a játékban. Sokkal nagyobb téttel, vagy esetleg anyagi haszonnal kecsegtető meccsek is mentek már el vélt vagy valós játékvezetői bakikon, meg nem adott tizenegyeseken, stb. Lehet zsörtölődni, és a bírókat hibáztatni, csak nem érdemes. Ez az eredmény, mint ahogy a többi sem, változni nem fog. Örüljünk inkább, hogy vannak, akik felvállalják ezt a nem éppen "hálás" feladatot, mert ha ők nem lennének -függetlenül a tudásszintjüktől-, most nem lett volna meccs sem. Riszpekt!!!!

fd 2008.07.13. 01:03:31

Grat a Wolvesnak, hogy ilyen rossz állapotban (sérültek, átigazolt játékosok, ezért sok rookie vagy junior mint kezdő) is le tudták győzni a csúcsformában lévő cowboyst (akik ugye 8-10 veterán játékossal vonultak fel, tehát egyáltalán nem új, fiatal csapatnak nevezhetőek).
Arroganciával nem lehet meccset nyerni, de szívvel igen. Farkasszívvel pláne! :)
GO WOLVES

M.Robert 2008.07.13. 01:14:23

Cowboys-osok. A fórumkaraténak itt vége is!

Kibaszott jó döntő volt. TD-t kellett volna csinálnunk a második félidőben is. Többször az ajtóban kopogtattunk, de nem jött össze. Ennyi. Barbi, hmmm.... és mindannyian visszanézhetjük majd.

Mindkét csapat 170 yard büntetést kapott, így ezt is rövidrezárhatjuk.

A meccs végén barátként pacsiztunk, a wolves és cowboys játékosok is elismerték, hogy a mai meccs lélegzetelállítóan jóra sikeredett, és nekem roppant szimpatikus volt mindenki a wolvestól a meccs utáni beszélgetések közepette, egyetlen egy szégyenletes kivételtől eltekintve.

bakmatyi 2008.07.13. 07:48:15

Hatalmas derbi volt, kár lett volna kihagyni!

Egyébként alig van olyan pass interference fújás amit a másik csapat (vagy szurkolói) ne fordítva látna, úgyhogy ezen tényleg kár vitatkozni.

Gratula minden résztvevőnek, ezt a meccset kevesen fogják elfelejteni!

Garfield 2008.07.13. 10:04:41

Fantasztikus döntő volt, felejthetetlen! Ha már nem közvetítették, legalább egy rendes DVD készülhetne belőle!
És emlékezzünk meg a délelőtti cheerleader döntőről is, nagyon kitettek magukért a lányok! Szomorú, hogy a miskolciak nem léphettek fel a döntőn, és unalmas cowboytáncot kellett nézni a profin kivitelezett műsoruk helyett!
(Javaslom a blog gazdájának, indítson szavazást: Mennyiért vennéd meg a döntőről készült DVD-t?)

Tigerblogger (törölt) · http://callcenter.blog.hu 2008.07.13. 10:47:09

Na, végre megtudtam, miért világítottak be olyan sokáig az ablakomon a BVSC pálya reflektorai... be kellet sötétíteni, hogy lássam rendesen a mézbírkózást :)

Amúgy grat a Wolves-nak (jól írtam?), mert hát biztos jó móka lehet ez az amifoci-őrület, ha már van egy blog is, ami foglalkozik a témával...

Okoska · http://okoska.hu 2008.07.13. 10:57:15

Itt csak az az érdekes, hogy Kiss Barbara hogy fújhatott egy Wolves meccsen, hiszen Ő a Wolves Ladies egyik alapembere. Ezen kéne elgondolkodni. Pláne hogy befújt egy match winning szabálytalanságot...

nagytomsky 2008.07.13. 11:02:17

...és a Rozsomákok?

jannni 2008.07.13. 11:28:28

Tényleg marha jó meccs volt, csak az a szomorú, hogy a bírók nyilvánvalóan a Wolves-t segítették a kulcsmomentumoknál... a második TD-jüket kapásból le kellett volna fújni és az a pass interference egyszerűen nevetséges volt...Mihaletzkynek külön grat, nagyot játszott, legközelebb talán a bírók sem lesznek ellenünk!

E 2008.07.13. 11:32:22

www.sportmedia.hu/amerikaifoci/nucleus/index.php?itemid=1374&blog_id=1

Végre egy elfogulatlan beszámoló!
A szájkaratebajnokok pedig menjenek a redzone-ra ;-)

lp 2008.07.13. 11:48:16

Sajnos nem lehettem kint a meccsen, talán nem is voltak a bírók annyira részre hajlóak, de azért vannak olyan csapatok Magyarországon, akiknek valahogy mindig odadobják a zászlót... Ezért külön öröm a Tigers győzelme. Néha látnotok kellene, bizonyos bírók mit művelnek a Keletiekkel...

Subadubi 2008.07.13. 11:49:22

A legnagyobb meccs volt, amit valaha láttam!
Találó a cím, mert itt tényleg nem volt vesztes.
Gratulálok mindkét csapatnak!!!!
Semlegesként az kell mondjam, hogy szerintem a bírok inkább wolvesnak segítettek, mint a cowboysnak.
Viszont itt olvastam, hogy az egyik bíró a wolves ladysnek a tagja???? Ezt nem szabadott volna hagyni, mert így tényleg a döntő jeleneteknél kétségbevonható a pártatlan bírói ítélkezés!!!
Mégegyszer gratulálok a mindkét csapatnak! Go Wolves, Go Cowboys

Bálint #15 PC 2008.07.13. 11:53:55

Kedves Nyelvtanrendőrség!

Remélem azért tetszett a meccs a labdalóbálásom ellenére is. Amíg ebből nincs fumble, addig nem fogok energiákat ölni ennek megváltoztatására, mert ezernyi más dolog van, amit tanulnom kellene még.

fd: örülök, hogy nem tudom ki vagy és annak is hogy nem ismerlek. részvétem, hogy te viszont nem tudsz magad nélkül elaludni... szar lehet

M.Robert 2008.07.13. 12:25:41

Okoska!
Nagyon remélem, hogy nem Cowboys játékos vagy. Ezt majd a Szövetség dolga eldönteni és levonni a megfelelő következtetéseket, nem a miénk!

Elég legyen már.

dávidka22 2008.07.13. 12:29:37


miért nincs ez meghirdetve rendesen?! én tuti kimentem volna, ha tudom, hogy van... megszerettem a játékot az elmúlt években (különösen, hogy régóta Jeremy Shockey-rajongó vagyok, tehát most még örültem is a Giants-nek), szerettem volna látni a legjobb magyarokat. Kár...

Okoska · http://okoska.hu 2008.07.13. 12:39:26

M.Robert!

Nyugodj meg, nem vagyok Cowboys játékos, csak egy magyar amifocit szerető ember.

Okoska · http://okoska.hu 2008.07.13. 12:42:08

Jaa, és hogy megerősítést nyerjen, amit mondtam: www.wolves.hu/oldal.php?id=226 És itt a: #52

Papa 2008.07.13. 13:03:48

Kedves Okoska!
Mivel a Wolves Ladies Magyarország egyetlen női csapata, így ha valaki lánynak született, csak ott játszhat.
Ennek következtében tele van Cowboys drukkerekkel, van, aki a Titansnak szurkol, és van, aki Viperses. Természetesen sokan Wolvesosok.
Ha szereted a magyar amifocit, tegyél érte úgy, hogy ha akiket védeni próbálsz, is azt kérik, ne feszegesd a témát, hallgass rájuk!
Kösz

wmitty · http://utanamsracok.blogspot.com 2008.07.13. 13:07:16

Sajnos, nem pesti lévén nem lehettem ott, ne láttam, de a netes rádióközvetítésen is átjött, hogy milyen izgalmas és valószínűleg színvonalas mérkőzés volt.
Nagy kíváncsisággal olvasom, olvastam a beszámolókat a döntőről, és sajnálom, hogy mielőtt örülhetnék annak, hogy ez a szép sport mind nagyobb teret nyer és elismerést vív ki magának, azt kell látnom, hogy az amúgy barátságos légkörű magyar bajnokságban utólag képesek a játékosok itt, egy blogban veszekedni, beszólogatni egymásnak. Ez tényleg elszomorít, mert olyan kicsinyesnek tűnik.

(Természetesen az aktuális vesztesektől kicsit jobban el tudom fogadni, hogy csalódottak és mondanak mindenfélét, de mi értelme van a győztes részéről bármire is idegesen reagálni, mikor ők felhőtlenül ünnepelhetnek... Ahogy az sem megy a fejembe, hogy ha egy néző egy játékost kritizál egy "civil" fórumban, akkor az illetőnek hogy jut eszébe erre visszaszólni. Ünnepeljen ő is, és örüljön, hogy sok ezer néző szereti és értékeli, amit csinál, amit csinálnak.)

akoskiss 2008.07.13. 13:16:24

Köszönöm a fotó közlését! :)

Pár képet még feltettem az érdeklődők kedvéért ide: www.flickr.com/photos/akoskiss/

Ákos

Neutral 2008.07.13. 13:19:10

Miért osszátok egymást ennyire...
Nem értem...

SzigetiD 2008.07.13. 13:38:44

wmittynek
Én úgy látom, Wolves játékosok nem válaszoltak ebben a fórumban egyetlen reakcióra sem. Nem érnek rá, pihenik a tegnapi bulit;)

szurker 2008.07.13. 14:50:09

Azért szemben nem ültem volna a "VIP" részlegen, megtisztelték őket a napos oldallal :) Vicces volt, pedigelég sok hely volt azért még mellettünk is. Érdekes szervezői döntés, ennek ellenére nagyon szép meccset látthattunk.
Köszönöm a családommal a csapatoknak

bakmatyi 2008.07.13. 15:10:33

Szerintünk is vicces volt :-( , még ha telt ház, vagy majdnem telt ház lett volna azt mondom OK, de így nem tudom mire volt jó ez a nagy szigor.

Legalább a héten már kihagyhatjuk a szolit.

wing 2008.07.13. 16:21:10

Kiss Ákosnak szeretnék gratulálni! Elképesztően jó fotókat készített, tiszta NFL.com-ra valóak!
Komolyan! Többet akarok!!!

Valuska 2008.07.13. 18:41:56

ákos, írj egy mailt ide: valuska(kukac)mail.index.hu, mert szeretném, ha összeállítanál egy 10-15 képes galériát a flickerről, és kitenném a blogra, mert jók a képeid nagyon. kösz, valuska

AValverde 2008.07.13. 19:22:25

Akik szemben ültek, azok mind "VIP" vendégek voltak? Egyenlő nem fizettek? Na ez is a baja a magyar focinak, hogy a fél nézősereg valakinek a valakije, és ingyen megy be, közben meg a csapatoknak nincs pénze...

Boci 2008.07.13. 19:36:34

Nme mind * A VIPesek a lelátó emeleti részén voltak * a fizető szurkolók a földszintem, ők voltak sokan! * a sima mezei ingyenjegyesek meg sültek szemben a napon ;-)

SzigetiD 2008.07.13. 19:37:05

Én úgy tudom, hogy szemben azok ültek, akik játékosjegyet vásároltak. Kvázi nem ingyen ültek ott, még a csapattagok sem (gondolok a Wolves juniorokra és a Wolves Ladies-re).

Nyistyák Mária · http://nyisim 2008.07.13. 20:19:17

A Miskolci cheerleadereket szeretném megvédeni, ugyanis a félidőben a szakkommentátortól az hangzott el, (a Bulldogs és a Wolves cheerleaders tánca után) hogy a "Steelleaders nem mutatja meg"!
Ez így ebben a formában nem igaz! Nem tudhatom, hogy milyen információt kapott a speaker, de sajnos a lányok NEM LÉPHETTEK FEL! Pontosan a Western Show miatt!
Mindenesetre a lányok jelen voltak a meccsen is és a Cheerleader bajnokságon is, ahol bronzérmesek lettek.

A meccsről pedig: Ilyen izgalmas és eseménydús mérkőzést még nem láttam! Örülök, hogy ott lehettem.

akoskiss 2008.07.13. 22:28:00

wing: Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszenek a képek! :) Elvileg nemsokára összeállítok Valuskának egy sorozatot és pár új kép még biztosan lesz! ;)

fd 2008.07.14. 02:09:28

Úha. Valaki nem szereti az őszinte kritikát? Csak nem pont a nap lúzere? Muhaha.

Egyébként nem vagyok wolves drukker, mielött félreértenéd (amit már tettél), csupán az ő játékuk tetszett jobban, bátrabb volt, energikusabb, élvezetesebb.
Te meg pont úgy játszottál mint amilyen az ágyban vagy. Az elején izgalmasnak tűnik, aztán... :)

Azt viszont megköszönöm Neked, hogy közelebb hoztál ehhez a sporthoz. De tényleg.

Tightend 2008.07.14. 10:51:07

Az arroganciát mondjuk én sem értem, a nap lúzere beszólás meg a hülyeség csúcsa.

Mellesleg mintha nem olyan régen a farkasok is kaptak volna ennél csúnyább pofont egy döntőben. Ott is a szív hiányzott? Egyszer fent, egyszer lent, ilyen a sport.

Ben 2008.07.14. 12:48:50

Hol lehet megnézni a fotókat?

Mackó 2008.07.14. 13:08:46

Szemben veletek azok ültek akik egész évben fizették a tagsági dijjat DIV I. DIV II. és jegyekez ( JÁTÉKOS ) vásároltak. Nem potyázásról beszélünk. Sztem!

Enn :) 2008.07.15. 12:17:41

A kis lelátón vagyis az A szektorban kaptak helyet azok akik játékon nyerték a jegyet, vagy játékos jegyet vásároltak, vagy önszántukból a rendes jegyükkel oda ültek mert a csapatuk mögött szerettek volna lenni. A VIP szektor a nagy lelátó felső része volt. Bár nem tudom miért olyan kardinális kérdés ez .....

Kedves Mária a kommentátortól az hangzott el hogy a cheerleader bajnokság harmadik helyezettje Steelleaders idő hiányában nem tud fellépni. Csak a pontosítás kedvéért.

Molnár Ágnes 2008.07.22. 00:38:12

Kedves Enn!
A pontosítás kedvéért:a kommentátortól valóban az hangzott el, hogy "a miskolci Steelleaders csapata nem mutatja meg vagyis nem mutathatja meg".Ezen kár vitázni, hiszen ezt mind a cheerleader lányok, az összes jelen lévő nem kis számú miskolci szurkoló tábor, klubbunk elnöksége és jómagam, a lányok edzője is megdöbbenéssel hallottuk.Nem bűnbakot keresünk, csak kissé érdekesnek találom, hogy szemben a beígért fellépési lehetőséggel, a meccs kezdete előtt derült ki, hogy erre még sincs lehetőség.Az is érdekes, hogy akkor a három dobogós helyezett közül végül is kettőnek miért igen és egynek miért nem jutott idő.Igazából ez azoknak a keményen edző sportoló lányoknak esett rosszul, akik hetek óta készültek erre.
Nem vitázni akarok, csak maradjunk a pontos tényeknél.
Üdvözlettel:Molnár Ágnes, a miskolci Steelleaders edzője

minekaz 2008.07.22. 20:08:23

én is azt hallottam a lelátón, hogy időhiány miatt nem mutatja (vagy mutathatja) meg a Steeleaders a produkciót. De 2 héttel a meccs után ezen vitázni felesleges. Visszacsinálni már úgysem lehet. Tekintsünk előre, a lányoknak biztos lesz még lehetőségük megmutatni, mit is tudnak. Nekem személy szerint a másik kettő is sok volt abban a feszült hangulatban.
süti beállítások módosítása