HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.07.14. 09:45 -szp-

Vissza nem térő lehetőség volt

Bookmark and Share

A Budapest Cowboys nyerő pozícióból vesztette el a tegnapelőtti IV. Veritas Gold Hungarian Bowl-t, az okokról Pacuk László, a Cowboys vezetőedzője mondott pár szót.

Tizennégy nullára vezettek a félidőben. Mivel tudott többet a Wolves a második játékrészben?

Elfáradtunk. Nem fizikálisan, mentálisan. Egy ilyen óriási tudású csapat ellen nagyon nehéz volt játszani, illetve a második félidőben a bírók is mintha ellenünk fordultak volna.

Az elsőben azonban önöknek kedveztek inkább.

Nem mindegy, hogy a mezőnyben történik mindez, vagy winning pointnál. Persze nem azt mondom, hogy csak a bírókon múlt, a pálya mellől mi is sokszor hívtunk rossz playt, de ez a három tényező együtt sok volt.

Már az első félidő végén is előfordult, hogy a fejét fogta, pedig akkor még magabiztosan vezetett a csapat.

Meg volt a lehetőség egy harmadik touchdownra is, ezt azonban kihagytuk. Lee Hlavka kiváló edző, harmincéves tapasztalattal, de 21:0-nál ígérhetett volna bármit. Így viszont sikerült feltüzelnie a játékosokat.

Ha újra összetalálkozik a két csapat, mi fog történni?

Mindenképpen nehezebb dolgunk lesz. Lehet, hogy ez egy soha vissza nem térő alkalom volt. Jövőre már nem fognak ennyire esélytelennek tartani minket, mint idén. Ráadásul most az volt az előnyünk, hogy jobban ismertük őket, mint ők minket, és mi többet is készültünk a Wolves ellen. Valószínűleg akkor is csak a pillanatnyi forma számítana, az győzne, aki éppen jobb passzban van.

A nézők két negyeden keresztül Bencsics Márk nevét skandálták. Mégis csak egy drive-ot játszott. Sajnos, vagy szerencsére?

Bencsiccsel nehezebb dolgunk lett volna. Lendvai (az elsőszámú irányító) jó katona, de nem több. Márkban pedig élet van, képes meglepetést okozni. Az is igaz, hogy nagyon fiatal, és teher alatt könnyebben törik meg. Ezt a Vukovi ellen láthattuk is.

Milyen a hangulat most a csapatban?

Egy olyan mérkőzést játszottunk tegnap, ahol vezettünk, uraltuk a pályát. Aztán a második félidőben főnixként támadt fel a Farkasok gárdája, nekünk pedig semmi sem sikerült. Az utolsó három percben elvesztett döntő emlékét rettentő nehéz lesz feldolgozni mindenkinek. Jövőre megint megpróbálunk bajnokok lenni.

Elégedett a játékosok idei teljesítményével?

Igen. Elértük a célt, megszorítottuk a Farkasokat. Jövőre sokkal nehezebb lesz. Persze addigra a terveink is mások, idénre 3-3-at akartunk elérni a CEFL-ben, és döntőbe jutni itthon. A következő szezonban meg is kell nyernünk a hazai bajnokságot, a CEFL-ben pedig a rájátszásba szeretnénk jutni.

Kovács Sanyi sérülése elég komolynak tűnt. Mi történt vele? 

A hátsó combhajlító izma szakadt el. A többi sérülés nem volt komoly szerencsére.

10 komment

Címkék: döntő budapest cowboys


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr18566539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.07.14. 11:50:43

ELSŐ!!!!!!!!!!!!!

Tightend 2008.07.14. 11:53:39

Már itt is, ne már ....

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2008.07.14. 11:55:11

Kintvoltam, láttam!
Nagyon jó volt a hangulat!
Az első meccs volt, amin kint voltam.

Tightend 2008.07.14. 12:19:15

Elég jól választottál.

gurgulescu 2008.07.14. 12:27:57

Ez a sport tényleg létezik Magyarországon?
Persze kinek mire van ideje, meg kedve... Síelőink is vannak.

Tightend 2008.07.14. 12:30:16

www.mafl.hu - meg fogsz lepődni

wmitty · http://utanamsracok.blogspot.com 2008.07.14. 13:27:26

gurgulescu:
elég sok sportág létezik Magyarországon, labdarúgás, kézilabda, súlyemelés, triatlon, ökölvívás, asztalifoci, koronglövészet, gátfutás, ha nem ismersz sokat, érdemes kicsit utánanézni, meg fogsz lepődni.
És amerikaifutball is létezik. Tudod, azért volt most egy döntő. Ez a blog például arról ír. Meg sok másik.

Belaim 2008.07.14. 14:02:41

Nekem is elso meccsem volt, a parommal mentunk ki. A Cowboys egyik receiver.e lassan csaladtagunk lesz, neki es a csapatnak mentunk szurkolni. eddig csak teveben neztem kozvetiteseket, ha pont elkaptam, de azt is csak a tengerentuli verziobol. viszont ez a meccs megfogott, remek volt a hangulat es nagyon tetszett a meccs is. egyedul a palya hangositasa hagyott bennem nemi negativumot, nem ertem, hogy miert kell azokat a hangszorokat igy megkuldeni a nezok arcaba, pedig aztan mi a sor tetejen ultunk, de igy is neha borzaszto hangosnak tunt cottone eye joe :] ( neha borzaszto szamok is szoltak :D ) meg azt sem ertem, hogy bevett szokas az, h a drive alatt is bombol a zene? nem lenne jobb akkor lehuzni kicsit?

jovore azt hiszem annyi Cowboys meccsre megyek ki, amennyit csak az idom enged :)
Gratulalok a farkasoknak is, nagyon felszivtak magaukat a szunetben, ez latszott. es igen, ha az a harmadik Cowboys TD osszejon a szunet elott.. :)

Wolverine 2008.07.14. 19:30:38

Gratulálok mindkét csapatnak! A legszínvonalasabb mérkőzés volt Magyarországon. Valami újat láthattunk. Így lehet megszerettetni a sportágat a nézőkkel. Ez a két csapat magasan a magyar mezőny felett jár. Kegyetlen sok munka, és pár év legalább, míg bárki utoléri őket.

Teddy 2008.07.14. 22:58:09

Szivemből szoltál Tomi.
Én a Cowboys-ra fogadtam volna, pedig nem a szivem csücskei, de amit elértek az becsületre méltó.
süti beállítások módosítása