HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.08.09. 14:09 Valuska

Chad Pennington Miamiba megy

Bookmark and Share

Chad Pennington megvárta, hogy Brett Favre tényleg aláír a NY Jetshez, és rögtön felbontotta szerződését a csapattal. 11,5 millió dollárért két évre írt alá a 32 éves QB Miami Dolphins csapatához, amibe belejátszott, hogy Bill Parcels 2000-ben még a Jets GM-jeként draftolta a játékost a 18. helyen, és most a tavaly 1-15-ös mutatóval leégő Miami Dolphinsnál tölti be az alelnöki posztot.

"Azt volt a legnehezebb elviselni, hogy a csapatnak nyolc év után nincs szüksége rád" - nyilatkozta kicsit csalódott Pennington, aki tavaly elég gyenge szezont mutatott.

Szólj hozzá!

Címkék: miami dolphins new york jets chad pennington


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr91608011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása