HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.09.08. 22:09 -glaurung-

Hétfői csemegék

Bookmark and Share

Régen hétfő este csak egyetlen találkozót rendeztek az NFL-ben, ám 2006 óta már két egymás utáni meccs van a nyitó forduló hétfőjén.

Nálunk a tévés meccs (eredeti kommentárral) a Minnesota Vikings és a Green Bay Packers csoportrangadója lesz. Ha szimplán a párosítást nézzük, akkor már ez elég lenne, hiszen az NFC Északi csoportjának két együttese igen komoly riválisai egymásnak. Vannak azonban idén plusz tények, amik még érdekesebbé teszik az évad első MNF meccsét. A Packers esetében az, hogy 16 év után először vannak Favre nélkül, vagyis most már végérvényesen megkezdődött az új korszak. Hogy sikeresebb, vagy sikertelenebb lesz-e, mint az előző, azt majd csak a jövő mondja meg, az azonban már most biztos, hogy Aaron Rodgers vállain igen komoly lesz a nyomás – Rodgers már három szezon óra vár a bizonyítási lehetőségre. Számára ez lesz az első kezdése is egyben.
A Vikingeknél Jared Allen érkezése volt a legjobb történés az offseasonben, aki a csapatcserével a legjobban fizetett védőjátékos lett az NFL-ben. A Vikings defense-e eddig sem volt rossz, Allen azonban olyan plusz, ami a Purple People Eaters korszakot hozhatja vissza Minnesotában. Adrian Petersonról külön nem is kell beszélni, illetve csak annyit, hogy esetében az egyetlen kérdés, hogy a megnövekedett figyelem mellett mit tud átmenteni az egyszerűen fantasztikus újonc szezonjából.
Ami még izgalmas lehet, az az, hogy Favre-ért a Vikings is versenyben volt egy ideig, azonban nem tudták megszerezni a veterán QB-t.

A Sport2 kedd hajnali 1-től eredeti kommentárral sugároz, ám fontos megjegyezni, hogy az adás komoly veszélyt jelent a keddi munkamorálra.

 



Hétfő késő este (kedden kora hajnalban) az Oakland Raiders és a Denver Broncos zárja majd az első fordulót. Az Oakland abban bízhat, hogy Darren McFadden meghozza az offense-be azt a pluszt, ami eddig hiányzott. Ugyancsak bízhatnak JaMarcus Russellben, aki második évében már kell, hogy mutasson valamit annyi pénzért. Neki új elkapókat is hoztak, pont az eredményesség javítása érdekében. A Broncos oldalán egyelőre inkább csak gond van. Az offense line lényegében tökéletesen új tavalyhoz képest, Jay Cutlernek nem lesz ott Marshall elkapónak, a futók közül pedig kettőt is elvesztettek az előszezon során. A védelem azonban jól fest, megerősítették a falat, Bailey és Bly pedig igen erős secondaryt jelentenek. 

Szólj hozzá!

Címkék: nfl oakland raiders green bay packers denver broncos minnesota vikings


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr21654700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása