HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.09.30. 11:01 -glaurung-

A futók jártak a legrosszabbul

Bookmark and Share

Egyrészt mert nem ment nekik, másrészt, mert megsérültek. Willis McGahee a második félidő nagy részét kihagyta a Ravensnél, szerencsére őt McClain nagyon ügyesen pótolja már a szezon kezdete óta. A Steelers azonban ha lehet, még rosszabbul járt, ugyanis Mendenhall válla a második félidő legelején megsérült. Ő is, és a guard Simmons egész idényre kidőlt. Vagyis amíg Parker fel nem épül, a Steelersnek nem nagyon lesz futójátéka. Plusz most kidőlt még egy falember, vagyis itt is tovább gyengülnek. Na de akkor a meccs.

 
Flacco megdobta első TD-jét az NFL-ben. A támadó fal azonban nem tartott ki, a Steelers 5 sacket osztott ki, a felét Harrison, egyből ráadásul fumble is lett. Ezt LaMarr Woodley 7 yardról egyből bevitte, ez sokat segített a Pittsburghnek. A rendes játékidőben volt 2-2 mezőnygól, a hosszabbítást pedig Reed 49 yardos rúgása döntötte el. A Steelers 23-20-ra nyert ugyan a hosszabbításban, de lassan olyan komoly gondjaik lehetnek, amik felülkerekedhetnek rajtuk. Big Ben most még kitartott, de az offense a sérülések miatt szétesőben.

Szólj hozzá!

Címkék: nfl


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr5688653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása