HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.11.04. 10:18 Valuska

NFL MNF: Pittsburgh Steelers vs Washington Redskins

Bookmark and Share

Figyelem, csak az kattintson a továbbra, aki lelkileg el tudja viselni, hogy ezzel a cselekedetével megtudja az MNF végeredményét, amit kedd este a Sport1-en szeretne megnézni.

Fontos mérkőzés volt a Pittsburgh Steeleres és a Washington Redskins találkozója, mert a Big Benék továbbra is ott vannak az AFC második helyén, elég jó helyük lehet a playoffra, míg a Skinsnek igazából saját csoportjában kellett volna bebiztosítania második helyét.

Forrás: NFL.com

Ezen az estén a Skins borzalmasan gyenge volt, szerencsétlen Campbell összeropant, a 2 INT mellett nem sokat tett hozzá a játékhoz, ami azért különleges, mert az idei szezon nyolc meccsén ez még nem történt meg vele egyszer sem. A Steelers védelme hétszer sackelte (45 yardot veszítve ezzel), és átlagban 4,8 yardot passzolt csak. A kiváló szezont játszó Santana Moss két elkapással tudta le a meccset (14 yard, az idei átlaga 15,3).

De az igazi meglepetést a Steelers okozta tökös, bátor játékával: rögtön egy on side kickkel kezdtek, ahogy ezt ilyenkor ezt illik. A kulcsmomentum lehetett volna, hogy Big Bennek lesérült a dobó válla, és a csereirányítókkal a csapatok nem úgy működnek, ahogy kellene, de Byron Leftwich biztonságosan játszott, passzolt 129 yardot, voltak kifejezetten szép megoldásai.

A védelem összeroppantotta a Skinst, ez van. A kérdésem az, hogy vajon tényleg ennyire jó csapat a Steelers, vagy most mi van? Erre válaszoljatok.

A Steelers 23:6-os győzelme azt jelenti, hogy az NFC Eastben a Giants mögött nagy harc alakul ki a Washington, a Philadelphia és a Dallas között, már alig várjuk.

9 komment

Címkék: nfl


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr6748943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valuska 2008.11.04. 11:39:12

nem sokról maradtál le, de tény, h sajnos nem mentettem el az utolsó verziót:)

donnelly · http://nst.blog.hu 2008.11.04. 11:53:37

Na így már értem, csak a számszerű eredményre voltam kíváncsi:)

Amúgy hajrá NOLA!:)

Cápavadász 2008.11.06. 12:04:17

1. on side kick...
2. byron leftwich...

egyébként minden OK :)

wolves 52# 2008.11.06. 23:04:32

igen ennyire jó csapat sőt jobb de majd meglátjátok
szezon elöt azt mondtam ha ebből a sorsolásból tovább jutnak(colts,patriots,san diego,jax, stb) akkor megnyerik a hatodik super bowlt
a def csodálatos azok akik 2éve cserék voltak szuperül játszanak
egy éve nem örültem hogy elment az az edző akit nagyon szerettem de Mike Tomlin elött le a kalappalmert kezd a szememben ő is egy nagy edző lenni éljenek az acélosok

Tightend 2008.11.07. 09:09:03

Háát, ilyen O fallal csodálkoznék, amúgy bírom őket.

LT 2008.11.09. 12:47:01

Hát lehet h én vagyok a hülye de az nem MNF(Monday Night Football) mert itt MNL(???) van az elején....

Valuska 2008.11.09. 15:13:24

én vagyok a hülye, csak éppen akkor néztem a csodajó Friday Night Lights című amerikaifoci-sorozatot, minden érintettől elnézést kérek:)

Vörös BLORóka · http://fulke.blog.hu 2008.11.10. 14:11:31

Nos, a tegnapi Colts meccs után azért elgondolkodtató a Steelers... Big Ben hiába dobott 284 yardot 71%-os pontossággal, a dobott TD hiánya, és a 3 INT nagyon rosszul néz ki a statisztikákban... és ez a meccs megmutatta azt is, hogy hiába van betonfal a védővonalon, egy erős passzjátékot játszó csapat össze tudja zavarni még a legjobb védelmet is. A játék kulcsa talán az, amit "lack of execution"-ként szoktak emlegetni, hiszen hiába a jó passzjáték, a 3 eladott labda fájdalmas, és a védelmi oldalon pedig ugyan Marvin Harrison-t elég jól lefogták, azonban Reggie Wayne 114 yardja, és főleg az a bizonyos 65 yardos TD-je is azt mutatja, hogy egy pici kihagyás is a védelmi oldalon végzetes lehet...
Minél jobb a védelem, annál nagyobb a nyomás?
süti beállítások módosítása