HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.01.30. 17:21 Jerome de la Essex

A football - egyik - ünnepe!

Bookmark and Share

Már írtunk róla, hogy idén is lesz Aréna Kupa, kint a Sportmax csarnokban. Hogy ez miért is jó? Mert ez az év első igazi ütközős rendezvénye, itt végre mindenki kiengedi egy kicsit a télen felgyülemlett energiát, az alapozás okozta stresszt, stb… Tavaly is nagyon sokan voltak kint az eseményen, aki szereti az amerikai focit és imádja az ilyen össznépi egyveleget, amikor mindenki ugyanannak örül (és nem Gyúrcsók mágus az ), annak mindenképpen ott a helye holnap reggel 9-től! Hogy hol? Kánai út 2., kint az új MLSZ székház mellett. Elsőre nem tűnik egyszerűnek a kijutás, de ha valaki feldobja magát a 41-es villamosra, az közvetlenül ott teszi le az átlagnézőt, így mindenképpen megéri a Levegő Munkacsoport által is favorizált módján megközelíteni az objektumot! Egészen este 9-ig mennek a meccsek. Az igazi favorit - mint mindig itthon – a Budapest Wolves felnőtt csapata és a tavalyi döntős Budapest Titans , de oda kell figyelni még a Wolves Európa legerősebb junior bajnokságában szereplő fiataljaira is (Youngboys), míg erős lesz a Miskolc Steelers- Nyíregyháza Tigers - Szolnok Soldiers - Zala Predators kvartett is. A többi csapat többnyire tanulni és tapasztalatot szerezni érkezik a csarnokba, de mivel ez egy sokkal kisebb pálya, egy jó play is sokkal könnyebben érhet akár TD-t, mint a nagypályán. Így igazi kiemeléseket nem hiszem, hogy lehetne tenni, mert egy sokkal gyengébb is elkaphat egy erősebb csapatot a Sportmax parkettáján. És nézzünk egy esélylatolgatást Koroknai Gergőtől, az mafl.hu főszerkesztőjétől:

 

"Az A jelű csoportban a Bulldogs tűnik a legerősebbnek, a B-ben egyértelműen a Youngboys. Érdekes lesz, hogy a Heroes a komoly felkészülés után milyen formát mutat majd. A C csoportban, mely nagyjából egy halálcsoport, a két újonc, mint fekete ló, komoly meglepetést okozhat. A Soldiers a rangidős, de kemény dolguk lesz, ha meg akarják nyerni a csoportot. Kíváncsian várom a Predators és a Tigers ’visszavágóját’ is. A D-ben a Wolvesnak idén kevesebb gondja lesz a Titans-szel, mint tavaly a döntőben.

Az egyenes kieséses szakaszban a Wolves és a Youngboys menetelése nem lesz meglepetés, azonban a Heroes és a Soldiers, valamint a Tigers és a Titans is messzire eljuthat – egészen az elődöntőig. A Predatorst csak azért nem emeltem ki, mert várhatóan a Youngboys mellé kerülnek a legjobb nyolc között, így számukra ott véget is ér majd a torna.

A döntőt a Wolves és a Youngboys rendezi majd le egymás között, a bronzmeccsre pedig a Heroest várom a felső ágról, míg lentről a Tigerst (vagy a Predatorst, ha olyan helyre kerülnek a csoport után)."

 

 

Aki nem tudna kimenni, az követheti netes streamen az eseményeket élőben a kickoffon, és ugyanitt online blogot is olvashat a történésekről is, valamint kér(d)éseket is eszközölhet (kit szeretne, akit elkapjanak interjúra pl.) a szerkesztőknél! Az mafl.hu oldalon pedig komplett mérkőzés beszámolók lesznek olvashatók.

 

Összefoglalva: igazi amerikai foci nap lesz a holnapi!

 

1 komment

Címkék: mafl aréna


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr84912777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása