HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.09.08. 14:58 -meg1yard-

Hétvégi eredmények

Bookmark and Share

Budapest Wolves Junior - Vienna Vikings Junior 0:51 (AFBÖ)

A Wolves-nál adminisztrációs okokból az AFBÖ 15 játékos szerepeltetését nem engedélyezte. 3 irányító és a kezdő OL fele a partvonalról nézhette csak a meccset, így az ilyen nagy arányú vereség sem meglepő.

Budapest Titans Juniors – Jász-Nagykun-Szolnok Juniors 14-28 (MAFL Junior)

A meccsről sajnos nincs további információnk.

Nyíregyháza Tigers - Budapest Cowboys 18-26 (MAFL)

A Nyíregyháza vesztét egy 4. és 5, illetve egy 4. és 20 után szerzett TD okozta. A meccs végig szoros volt, a tapasztalat döntött az immáron amerikaiak nélkül kiálló Tehenészek javára.

CNC Gladiators - Ljubljana Silverhawks 0-39 (CEFL)

Meg nem erősített információk szerint a szlovének hivatalosan elveszítették a meccset játékos engedély nélküli szerepeltetése miatt. A mérkőzés eredménye a Cowboys szempontjából fontos, akik a Wolves megverése esetén - megfelelő tőlük független eredmények révén - még bejuthatnak a CEFL rájátszásba.

Szólj hozzá!

Címkék: mafl cefl


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr201368633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása