HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.09.23. 12:33 mdi

Gisele Bundchen fegyvertára

Bookmark and Share

Két fotós és egy hírügynökség pereli Gisele Bundchent és párját, azt az irányítót, hogyishívják, ja, Tom Bradyt. Az újságírók állítása szerint Costa Ricán, a pár esküvője után szervezett partin a biztonságiak rájuk lőttek. A párt 1.000.000 dollárra perelik a "biztonsági személyzet gondatlan megválasztása" címén. Én mondjuk nem hallottam még ilyen jogi tételről, de lelkük rajta. Egyébként is, ki szalasztana el egy lehetőséget, hogy lehúzzon egy zsák pénzt egy csávóról, aki 10+ millió USD-t visz haza évente, akinek ettől a csajtól van gyereke, ezt a csajt vette feleségül (aki mellesleg ugyancsak dollár milliomos), és aki főfoglalkozásként egy tetves labdát hajigál? Valahogy el kell érnem, hogy Dzsudzsák Balázs rám lőjön. Van neki egyáltalán barátnője?

Forrás: AP via SI.com

Szólj hozzá!

Címkék: nfl tom brady


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr341401577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása