HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.10.23. 18:45 mdi

Cowboy evő Cápák, Cápát fogó Cowboyok

Bookmark and Share

Vasárnap dél után egy órával az alapszakasz második és harmadik helyezettje feszül egymásnak az időrendben második elődöntőben. Ha olyan jellegű támadó-bemutatót nem is várhatunk, mint a Wolves-Tigers meccsen, de mindkét csapat megválni látszik az alapszakasz elején rájuk jellemző 75%-ban futást felvonultató gameplan-től. Október 11-én négy passz TD-t láthatott a közönség a Cowboys-Sharks találkozón, miután ez a két inkább erőre, mintsem sebességre építő egylet elfojtotta egymás futójátékát. Felépítésükből és mentalitásukból adódóan a Győr és a Cowboys találkozása - amerikai műszóval élve - remek "matchup", azaz jól megfeleln egymásnak a két gárda, éppen ezért várhatóan végletekig kiélezett mérkőzést láthatunk majd vasárnap 13:00-tól.

Bővebben a meccsről a mafl.hu-n.

Budapest Cowboys - Győr Sharks
2009.10.25. Vasárnap, 13:00
FTC Népligeti Sportközpont, Vajda Péter utca

A hétvége további meccsei a MAFL Junior Kupában

Budapest Wolves - Újpest Bulldogs
2009.10.25. Vasárnap, 15:00
Láng-Sporttelep, 1139 Bp., Rozsnyai u. 4.

Budapest Cowboys - Győr Sharks
2009.10.25. Vasárnap, 16:30
FTC Népligeti Sportközpont, Vajda Péter utca

1 komment

Címkék: hazai mafl budapest cowboys győr sharks


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr211470306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lelkesz g 2009.10.23. 21:02:44

Én azért a Wolves-Tigersre nem mondanám, hogy támadó bemutató várható, mert mindkét csapatnak egyértelműen a védelme az erőssége idén. Ok, a wolves hozta a kötelezőt, de csak a Cowboys ellen voltak elégedettek a támadással ha jól tudom. Még a Titans ellen is nagyon maguk alatt teljesítettek az első félidőben. A Wolves D viszont nagyon jó.
süti beállítások módosítása