HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.11.05. 08:05 mdi

Lásd amit ütsz!

Bookmark and Share

A fenti mondat az amerikai foci egyik alapgondolata, roppant egyszerűségével tartja távol a játékosokat a tolószéktől és a zacskóba vizeléstől. Értelmezve az üzenetet, ez ugye azt jelenti, hogy fejet fel az ütközésnél, egyrészt a sisakkal előre történő kontakt a "spearing" szabálytalanságát foglalja magában (personal foul, 15 yard), másrészt a korábban már említett korántsem kellemes következményekkel bír. Na, az alábbi videón szereplő nyolcéveseknek ezt nem sikerült megtanítani. A paralízist az edzőiknek kívánjuk!

Forrás: withleather

1 komment

Címkék: szabályok klinika orvost! spearing


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr601501562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tightend 2009.11.05. 09:11:51

Biztos velem van a baj, de ebben a korban még tuti nem küldeném el a kölkömet amerikai focizni. Inkább valami játékosabbra, ahol nem fáj mindene edzés után. Persze akkor biztos nem lesz NFL sztár, az meg ugye mégsem állapot.
süti beállítások módosítása