HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.11.06. 12:22 mdi

Hungarian Bowl történet

Bookmark and Share

Holnap kerül megrendezésre az ötödik magyar bajnokság döntője, lássuk mi történt az első négyben. Érdemes megjegyezni, hogy a MAFSZ egy félreértés folytán az egész versenysorozatot "bowl"-nak titulálja, és a döntőt Hungarian Bowl döntőnek. Ez ne zavarjon meg senkit, ez természetesen téves elnevezés, a "bowl" természetesen egy kiemelt mérkőzést jelent.

I. Hungarian Bowl
Budapest Wolves - Debrecen Gladiators 46:0
2005.11.19.

Az első magyar bajnokságban a Budapet Wolves, a Debrecen Gladiators, a Győr Sharks és a Nagykanizsa Demons vett részt. Az egyik elődöntőben a Debrecen verte szoros meccsen a győrieket (34:27), míg a Wolves legázolta a Nagykanizsát (72:2). A döntő MVP-je érdekes módon a Farkasok rúgója, Sviatkó Gábor lett.

II. Hungarian Bowl
Debrecen Galdiators - Győr Sharks 6:7
2006.07.01.

Nagy védelmi csatában a Debrecen - meglepetésre - alulmaradt a Győr ellen. A döntő MVP-je Berzai Lajos (#96, Sharks) lett. A Sharks a Wolves II-t (29:21), a Gladiators a Budapest Black Knights-t (43:36) verte az elődöntőben.

III. Hungarian Bowl
Győr Sharks - Debrecen Gladiators 42:12
2007.07.01.
2007-ben már egyértelműbb győzelmet aratott a Sharks, a Debrecennek a második negyedtől nem nagyon volt esélye a győzelemre. Az elődöntő beli ellenfelek felcserélődtek, Gladiators a Wovles II (28:27), míg a Sharks a Black Knights (42:6) legyőzésével került a döntőbe. A mérkőzés legértékesebb játékosa Schwarz Ferenc (#42, Sharks) lett.

IV. Hungarian Bowl
Budapest Wolves - Budapest Cowboys 20:14
2008.07.12.

Két TD-s félidei hátrányból fordított a Wolves, hatalmas második félidővel verve a villámrajtot kifogó Cowboyst. A mérkőzés MVP-je Lendvai Attila (#4, Wolves) lett, aki hihetetlen TD passzokat adott a második félidőben, miután összesen két RB állt a Farkasok rendelkezésére a meccsen. A Cowboys az elődöntőben a Cápákat (48:30), a Wolves a Titánokat (55:8) verte.

Szólj hozzá!

Címkék: történet hazai mafl hungarian bowl


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr251504574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása