HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.11.07. 10:00 -meg1yard-

Hangolódunk, hangolódunk

Bookmark and Share

Úgy három óra múlva megkezdődik az V. Hungarian Bowl. Itt a blogon élőben közvetítjük a mérkőzés eseményeit, amire az alábbi három videó nézegetésével hangolódunk. Ezek - idáig - a 2009-es NFL szezon legkeményebb ütközései.

Védő

Ray Lewis (MLB, Ravens) keményen odapakolt Chad Ochocinco-nak (korábban Johnson) és saját csapattársának is. Bármilyen hihetetlen, a két fickó állítólag jó haverok a pályán kívül.

Special team

Zack Follett (OLB, Lions) pusztítását már bemutattuk a blogon. A detroiti 43-as szó szerint véget vetett Danny Amendola meccsének.

Támadó

Mindhárom videó közül ez a legmegalázóbb. Az előny William Gay-nél volt (DB, Steelers), Adrian Peterson (HB, Vikings) épp behúzott egy passzt középpen, ekkor ugye az elkapó szokott kiszolgáltatva lenni a nagy ütésnek. Ehhez képest a Vikings kiválósága nemes egyszerűséggel átfutott a Steelers védőjén. Nem megkerülte, nem leforgott róla, keresztül gázolt rajta. Csúnyán.

Forrás: unathletic

1 komment

Címkék: hardcore ütközés


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr471504946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2009.11.09. 14:13:29

Basszus, ez a 3. nagyon megalázó... :)
süti beállítások módosítása