HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.11.11. 14:14 -meg1yard-

Hétvégi eredmények

Bookmark and Share

Kicsit ki kellett pihenni a HunBowl utáni partit, más eredményekkel csak megkésve jelentkezünk.

MAFL DIV II/III helyosztó

Jászberény Wolverines - Miskolc Steelers 30:25

A harmadosztály második helyezettje megverte a másodosztály sereghajtóját, ezzel kiharcolta magának a... még nem igazán tudjuk leírni, hogy milyen osztályú küzdelmet jövőre. Várhatóan a Titans visszalép az első osztálytól, a Tigers junior csapat hiányában nem vehet részt, három csapattal meg csak nem írnak ki első osztályú bajnokságot. A budapesti csapatok közül ugye a Titánokat érintette a leginkább a felaprózódás, az őszt már nem is tudták csak kölcsön sorokkal teljesíteni, érthető, hogy nem fogják vállalni a legmagasabb szintet. A Tigers-ről már korábban is sok szó esett, de tény, hogy megszegték a szabályokat. A Gorillaz ugye-e nem akar feljutni, így komoly változásokra számíthatunk jövőre. A Wolverinesnek minden esetre hatalmas gratuláció jár!

MAFL Junior elődöntő

Budapest Wolves - Győr Sharks 41:0

Ennyire egyoldalú küzdelemre talán csak azok számítottak, akik tudták, hogy a két csapat korábbi meccsén (14:12) a Wolves messze nem legjobb összeállításában lépett pályára. A kis-Farkasok és a JNSZ Juniors játsza az utánpótlás döntőt, várhatóan - versenybizottsági jóváhagyástól függ - szombaton 16:30-tól a 1139 Budapest, Fáy u. 58. alatt található Vasas sporttelepen.

5 komment

Címkék: hazai mafl utánpótlás junior budapest wolves győr sharks miskolc steelers jászberény wolverines


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr71517871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lelkesz g 2009.11.11. 14:21:01

3 csapattal nem is LEHET kiírni div1-et. Van valami minimum csapatszám, asszem az idei az volt.

Rezgő89 2009.11.11. 21:50:03

A minimum csapatszám a négy! Tehát hárommal nem lehet kiírni bajnokságot! Azt hiszem , hogy ezt a sport törvény mondja ki ami 2009 őszétől a mi szövetségünkre is kötelező érvényű.

88as 2009.11.12. 20:06:22

úgy kellene megcsinálni, mint ahogy a WolvesJ Ausztriai szerepléséből is látjuk.. összevonni a Div 1 és 2öt, a Div1es 3 csapatot kiemeltként kezelni (BPW, BPC, NyT) , és 2 csoportra osztva játszani. Az alapszakaszban csak csoporton belül lehetne meccselni, és a playoffba a 2es csoport (div2es csapatok) 1-2-3 legjobbja kerülne be, és itt már vegyesen lenne a meccselés a kiemeltekkel.. Így elkerülhető lenne a sok megalázó vereség, és a - jelenleg Div2es - csapatok legjobbjai ugyanugy eséllyel indulnának a kupáért.
Aki nem vágja, hogy néz ez ki, wolves.hu, jobb oldal táblázatok, AFBÖ Junior 2009.
Szerintem... de lehet hülyeség...

Tim28 2009.11.12. 21:47:08

És van egy EFAF ezüstös Győr Sharksunk is, ezt azért ne felejtsük el ;-)
süti beállítások módosítása