HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2010.06.23. 15:33 Wildbird#69

Sűrű hétvége a bajnokságban - Két nap, három meccs

Bookmark and Share

 

A múlt hétvégén az a ritka helyzet állt elő, hogy egyetlen budapesti csapat sem játszott hazai mérkőzést, de cserébe ezen a hétvégén három mérkőzést is láthatnak az érdeklődők. Bár a másodosztály bajnoki címe már biztosan a Miskolc Steelersé, még két mérkőzés hátra van a divizióban. A Budapest Wolves pedig befejezi az első osztályban a tavaszi szereplését, mielőtt teljes figyelmét a nemzetközi szereplésére fordítaná.

Szombaton a Divizió 2 keretében lép pályára egymás ellen a Budapest Eagles és a Békéscsaba Raptors. A Raptort 4-1-gyel áll a tabella második helyén, így nem sok esélye maradt az Eaglesnek arra, hogy legyőzze őket, hisz a Raptorok idén még csak a jóval tapasztaltabb, Miskolc Steelerstől kaptak ki, de jó idő esetén lehet, hogy érdemes kimenni a meccsre, ha mást nem, hát napozni. 

Vasárnap a Budapest Wolves dupla rangadóval kényezteti a szurkolóit.

Az első meccsen a Budapest Wolves lép pályára a Szolnok Soldiers ellen a tavaszi szezon utolsó alapszakasz mérkőzésén. Ez kötelező győzelem a Wolves számára. Nem csak azért, mert a Farkasok teljesítménye jóval túlmutat a magyar bajnokságon, hanem mert a Szolnok idei teljesítménye sem látszik meggyőzőnek: áprilisban és májusban egy-egy pontszegény, szoros meccsen sikerült csak nagy nehezen megszerezniük a győzelmet az Újpest Bulldogs (14:13) és a Debrecen Gladiators (10:14) ellen. Júniusban pedig 7:23 arányban kikaptak a Dunaújváros Gorillaztól, akik pedig nem a változatos támadási sémáikról híresek (fut-fut-fut-fut-fut-passzol-fut-fut). Ezek után egy nem túl erős szolnoki csapatra számíthatunk, de a Soldiers eddig még nem okozott csalódást, a fair play garantált a meccsen, hiszen ők azok, akik évek óta hagyományosan zsíros kenyérrel vendégelik meg minden ellenfelüket.

A második mérkőzés a Budapest Wolves 2 és a Székesfehérvár Enthroners számára jelenti a Divizió 2-es szereplés végét. A másodosztályban idén rájátszás sincs, a csapatok körmérkőzéssel döntöttek a bajnokság végső eredményéről. A Wolves 2 nyeretlenül áll a tabella utolsó helyén, a vendég Székesfehérvár Enthroners pedig a harmadik helyen áll az utolsó mérkőzés előtt. A 3-2-vel álló Székesfehérvár eddig elég rapszodikus teljesítményt nyújtott: az első helyezett Miskolc ellen az utolsó percekben veszítették el a meccset 21:19-re, legyőzték a Budapest Eaglest, aztán pedig 0 pontot szereztek a Békéscsaba Raptors ellen, majd 0 ponton tartották a Tata Mustangs (0:38) és a Budapest Cowboys 2-t (42:0 félidőben, a mérkőzés vihar miatt félbemaradt) is. A Wolves 2 újoncaira számára egy szoros mérkőzés és néhány szépen kivitelezett touchdown szép befejezése lenne a szezonnak, ami szépíthetne az offense idei gyenge szereplésén. 

Helyszín: Láng Sporttelep, XIII.ker. Rozsnyai utca 4

15:00 Budapest Wolves – Szolnok Soldiers 

18:00 Budapest Wolves 2. - Székesfehérvár Enthroners

 

5 komment

Címkék: mafl budapest wolves miskolc steelers szolnok soldiers székesfehérvár enthroners


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr282104122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ariadne11 2010.06.25. 10:03:37

Talán... "négy meccs".Ha jól tudom szombaton EFAF elődöntö Budapesten , nem ?

Wildbird#69 2010.06.25. 11:01:56

@ariadne11: Igen, valóban, de szerdán még erről nem volt infónk. Szóval nem a Cowboys ellen szólt, hogy ebből kimaradtak. Mint ahogy képtelenség volt az Eagles meccs pontos helyszínét és idejét is fellelni, az is kimaradt.

F4rky 2010.06.27. 21:19:22

@Wildbird69 "Igen, valóban, de szerdán még erről nem volt infónk. Szóval nem a Cowboys ellen szólt, hogy ebből kimaradtak. Mint ahogy képtelenség volt az Eagles meccs pontos helyszínét és idejét is fellelni, az is kimaradt. "

Ha jól látom 23-án íródott a post és 20.- án már fellelhető volt a meccsek flyere a pontos helyszínnel és időpontokkal. :)

Wildbird#69 2010.06.27. 21:23:42

Én kerestem a két csapat honlapján, és a sportmédián is, és nem találtam. De legközelebb nyugodtan lehet kommentelni, és akkor beillesztem a hiányzó infót. :)
süti beállítások módosítása