HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.05.30. 18:34 mdi

1. lecke: A pálya

Bookmark and Share
Ezen a száz méteren dől el minden. Élet és halál. Győzelem és vereség. Csillogás és bukás. Szerte Amerikában több ezer - és már Európában is pár száz - ilyen pálya található, amelyen monstrumok gyilkolják egymást, és melynek környékén megvadult szurkolók üvöltenek (Csak kultúráltan!), énekelnek, tapsolnak, vagy éppen csinálnak magukból bolondot.


A pálya 53 yard (1 yard körülbelül 0.9 méter) széles és más sportokhoz hasonlóan oldalvonalak határolják. Azonban más sportoktól eltérően, aki egy akció során kikerül innét, az már az adott akció szempontjából nem létezik.

Tovább...

Szólj hozzá!

Címkék: football


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr82495434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása