HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.07.08. 08:00 Valuska

Touchdown vs MC Hammer

Bookmark and Share

Volt egy Titán-szurkoló, pontosabban maga a B-közép, aki végig, de tényleg a kickofftól a lefújásig ordította, hogy hajrá Titánok. Pedig egy pillanatig nem volt kérdéses a Wolves győzelme. A cowboysos legények már rég az iker-hotdogokkal ültek a lelátón, amikor a meccs elején két gyors TD-vel eldőlt az elődöntő. (Itt az élő közvetítés a Kickoffon)

Ez a poszt nem az elemzésről szól, hanem egy playről, az irigylésre méltóan atletikus Piros Krisztián TD-jéről, pedig szólhatna az elég vicces oldalvonali táncáról is MC Hammerre.

A Wolves saját 30 yrd-ról indult a játék: Lendvai passzolt 8-10 yardot a jobb oldalra, PK82 elkapta, csinált egy testcselt, először szinte mínuszban kezdett el futni, majd az alapvonallal párhuzamosan átfutott a bal oldalra, és ott sprint a TD-ig. Még egy rohadt misstackle-t sem sikerült csinálnia a Titánoknak, mindenki nézte a TD-t. Ritka szép volt.

Piros hosszú évekig kosarazott, gyors és el is kapja a labdát, ha már a környékére repül.

A fenti videó az említett játékot illusztrálja, épp csak egy másik meccsen, egy másik irányítóval, egy másik szezonban (2007 SELAF döntő, Vasyl Yordan irányít, Vukovi Beograd az ellen).

Itt az összefoglaló az elődöntőkről:

IV. Veritas Gold Magyar Bajnokság Elődöntők

Budapest Cowboys – Győr Sharks 48:30 (21:14; 13:0; 7:7; 7:9)

Budapest Wolves – Budapest Titans 55:8 (21:0; 21:0; 6:0; 7:8)

1600 néző, Margitszigeti Atlétikai Centrum

2008.07.06.

Július 6-án a Budapest Wolves és a Budapest Cowboys együttműködésében kerültek megrendezésre IV. Veritas Gold Magyar Bajnokság elődöntői a Margitszigeti Atlétikai Centrumban. 14.00-tól az alapszakasz B csoportjának első helyén végzett Cowboys fogadta az A csoport másodikját, a Győr Sharks gárdáját. 18.00-tól az A csoport győztese a Wolves fogadta a B csoportban második helyen végzett Budapesti Titánokat.

A kora délutáni napsütésben a budapesti és a győri gárda hamar egymásnak esett, az első negyedben öt pontszerzést láthatott a közönség, a Cowboys háromszor, a Győr kétszer járt az ellen gólterületén (21:14). A második negyedet hozta a budapesti védelem, 13:0-s negyedet követően 34:14-gyel vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidő kiegyenlített játékot hozott, a harmadik negyedben egy-egy pontszerzés esett, míg a negyedikben a Győr egy touchdownját kiegészítette egy mezőnygóllal. A mérkőzés második felét ugyan hozta a Győr 16:14-re, de közelebb kerülni nem tudtak, a budapesti győzelem nem forgott veszélyben.

Délután hatkor Majoros Péter (Majka) végezte el a Wolves-Titans budapesti rangadó kezdőrúgását. Sajnos az első félidőben a Titans nem tudott megfelelő ellenállást kifejteni, a Farkasok kezdő játékosaival nem bírtak. Utóbbiak mindkét negyedben 21-21 pontot szereztek, a 35 pontos különbség révén a második játékrész közepén életbe lépett a „kegyelem szabály”, innentől futó órával játszottak a csapatok.

A második félidő egy perces néma csenddel kezdődött, a csapatok és a nézők Kárpáti Gábor, a Miskolc Steelers a héten elhunyt alelnökére emlékeztek. A második félidő lényegében tétnélküli volt a csapatok számára, az egyetlen kérdés az volt, hogy a Titans megszerzi-e becsületpontjai. Sokáig úgy nézett ki, ez nem fog megtörténni, a Wovles cserejátékosok éltek a lehetőséggel, a harmadikban 6, a negyedikben 7 pontot szereztek, majd pár perccel a befejezés előtt a Titans mégis csak feliratkozott az eredményjelzőre. Végeredmény 55:8.

 

Szólj hozzá!

Címkék: football hazai mafl budapest wolves budapest cowboys budapest titans gyor sharks


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr22556463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása