HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2011.04.23. 21:00 -meg1yard-

Szombati eredmények

Bookmark and Share

Div1

Nyíregyháza Tigers - Újbuda Rebels 20:22

Ahogy azt várni lehetett, a Rebels nagyon felhúzta magát erre a mérkőzésre. A Tigers a mérkőzés utolsó perceiben a Lázadók vörös-zónájába küzdötte magát, de egy fumble során labdát vesztettek, a keményen küzdő fővárosiak pedig lepergették a hátralevő időt és elhozták a győzelmet a Nyírségből. A Rebels ezzel átvette a vezetést Div1-ben, míg a Tigers jelenleg a legjobb egy vereséggel álló csapat.

Div2

Újpest Bulldogs - Budapest Wolves 2 38:14

A Bulldogs szépen felállt a két hete elszenvedett súlyos vereségből és behúzta a Wolves utánpótlás csapata elleni meccset.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest wolves hazai mafl rebels ujpest bulldogs ujbuda nyiregyhaza tigers


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr552850519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása