HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.07.14. 19:18 mdi

Bajnoki döntő képekben

Bookmark and Share

Gaál Emese, Kollár Tamás, Medveczky László és Mészáros Balázs jóvoltából már állóképekben is tudunk ízelítőt adni a IV. Hungarian Bowl-ból. Sajnos a Cowboys oldalán nem találtuk meg a rostert, a nevek elírásáért/mellőzésért elnézést kérünk. Minden további fotót várunk a meg1yardblog_kukac_gmail_pont_kom címen!

Vegyes képek a döntőről:

Gaál Emese válogatott képei:

A meccs showműsorral indult, a témája country-cowboy-indáin vonulat volt, mintha az első félidő eseményeit vetítette volna előre.

A Cowboys harcra készen lépett pályára, nem viccelték el a dolgot.

Gyorsan szereztek is egy gyönyörű TD-t MIchaletzky passzából Kalovits révén. Igaz a bíró, aki keresztezett a Wolves védő (Hubay Mátyás) előtt, azért sokat segített. (Ez persze nem vette el a zebramezesek szidalmazásától a Cowboys szurkolók kedvét a meccs második felében.)

Ekkor úgy tűnt, a Cowboysnak áll a zászló.

Michaletzky Bálint a meccs elején meglehetősen nyugodtan kereshette célpontjait.

Aztán előbb a Wolves védői ébredtek fel, majd a támadók is csatlakoztak hozzájuk a második félidőre.

Király Csanád az első félidőben pocsékul játszott, a második játékrészben azonban 9 elkapásból közel 100 yardot hozott, rendszeresen megharcolva a "még 1 yard"-ért.

A végén a Wolves még egy két irányítós felállást is bevetett, a 19 éves Bencsics tail back pozícióban állt fel és zavarta meg ezzel a cowboys védelmet jelentősen.

A Wolves a végét jobban bírta és így ők ünnepelhettek. A képen az öröm első pillanatai láthatóak, Király és az egy csöppet nagyra nőtt Siklós Tamás készül ölelkezni.

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr13568066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

n0b4d11 2008.07.15. 01:27:45

jó kis meccs volt! kár h nem lehettem ott élőben... de hát az élet sohase volt igazságos

Endorphyn · http://www.endorphyn.com 2008.07.15. 15:03:24

Kuldtem neked egy emailt kepekkel, hatha tudod oket hasznalni.
süti beállítások módosítása