HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.09.11. 09:54 -glaurung-

A sérültek komoly gondot okoznak

Bookmark and Share

Adam Shefter, az NFL száguldó riportere, aki mindenhol ott van, és mindenről elsőként értesül, arról számolt be, hogy a Patriots mintegy mentalistaként előre látta Brady sérülését és mind Simmset, mind pedig Rattay-t már a meccs előtt Foxborough-ba vívták. Aztán amikor hétfő reggel odaért a két irányító, megköszönték nekik a repülést és hazaküldték, mondván, hogy mégsincs rájuk szükség. Simms gyorsan alá is írt a Titanshez, ahol Young ugyancsak térdsérüléssel hagyta el a pályát az első héten.


Youngról egyébként egyre aggasztóbb pletykák látnak napvilágot, miszerint lelki fájdalmai vannak a tőle elforduló szurkolók miatt, és a hozzá közelállók komolyan aggódnak miatta.

Ezzel egy időben a nagy BB, Bill Belichick azt is mondta, hogy egyelőre nem kívánnak új irányítót igazolni. Ezt már nem ő mondta, de ha esetleg mégis megteszik majd a következő hetekben, lehet, hogy Matt Gutierrezt viszik vissza, hiszen ő már két éve edz ebben a rendszerben, vagyis mindenkinél jobban ismeri azt a szabadpiacon. Persze az is elképzelhető, hogy két irányítóval viszik végig a szezont és megbíznak a Matt Cassel – Kevin O’Conell párosban.

Ugyancsak vége lehet Alex Smith szezonjának San Franciscoban, akinek egy törött csont van a vállában. A 49ers azon gondolkodik, hogy IR listre teszik Smitht, amivel ugye idén többet nem léphetne pályára. A döntést azonban nem akarják elhamarkodni, és minden lehetőséget megfontolnak. Hivatalos döntést mára ígértek, de lehet, hogy csúszni fognak ezzel azért.

Rossz hír a Chargers rajongóknak, hogy Shawne Merriman mégis inkább a műtétet választja az őrület helyett, így idén már biztos nem játszhat, a jövőben azonban 100%, hogy visszatérhet. Ez volt az okos döntés, inkább egy szezon, mint egy teljes karrier. Ez persze azt is jelenti, hogy Shaun Phillipsnek többet kell mutatnia, mint ahogy a falnak is, mert a három év alatt 39,5 sacket kiosztó Merriman hiánya biztosan meglátszik majd a csapaton.

Nete Burlesont, a Seahawks elkapóját ugyancsak nem láthatjuk már az idei szezonban, így számukra égető kérdéssé vált Deion Branch és Bobby Engram felépülése, mert nélkülük csupán 2 használható WR van a keretben.

Még egy irányító csatlakozott a sérültekhez, azonban Big Ben nem nyírta ki magát a szezonra, mindössze egy apróbb vállsérülést szedett össze, és igen valószínű, hogy emiatt nem kell meccset kihagynia. 

1 komment · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr52658302

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: c training london 2019.05.12. 09:30:04

36 fős keret kezdheti a vb-felkészülést - Jégkorong komment blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tightend 2008.09.12. 08:44:00

Szegény Merriman semmit sem csinált a Panthers ellen csak alibizett. Ha csak ennyit tud a térdével mindenki jobban járt, hogy nem kockáztat és megműtteti.
süti beállítások módosítása