HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.09.11. 12:37 -glaurung-

Irányított sorsolás

Bookmark and Share

Illetve lehetne, ha sorsoltak volna, mert az nem tették. Észszerűségi (távolság, ilyesmi, egyeztetve a csapatokkal) alapon osztották be a csoportokat az osztrák junior ligában, azonban enyhén igazságtalanra sikerült. Hogy miért is?


Mert a három legjobb csapatukat alaposan bevédték. Még amikor egy meccset sem játszottak le, már akkor biztos volt, hogy a Vienna Vikings, a Danube Dragons és a Tirol Raiders ott lesz a rájátszásban. Ők egy csoportba kerültek, és a négy playoffos csapatból ők lesznek három, mindegy, hogy mit játszanak egymás ellen. Vagyis a maradék kilenc csapat, köztük a Budapest Wolves Juniors egy helyért küzd. És bár vannak itt is csoportok, csak az összevont első helyezés számít. Ezt nagyszerűen tükrözi az AFBÖ honlapján a táblázat, ahol 3/9-es bontásban mutatják a bajnokság állását. Így lehet, hogy nem lesz elég a négy győzelem, hanem a lehető legjobb pontarány kell majd, ezért a kezdőjátékosokra nem sok pihenő vár majd.


A Budapest Wolves az LA Titans (ASKO Rangers néven is fut) és a Vienna Knights csapatával került egy csoportba. Első meccsüket most vasárnap (szeptember 14.) játsszák majd a Titans ellen, akik a csoport nyitómeccsén 50-0-ra győzték le a Knightsot. A találkozó 15:00-kor kezdődik majd a BVSC Stadionban.

Nem lesz egy egyszerű menet. 

9 komment

Címkék: junior budapest wolves afboe


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr27658366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

88as 2008.09.12. 16:16:15

Bevédték a 3 legjobb csapatukat??? :D
Ne vicceljetek, a 12es mezőnyben 100%ra mondom, hogy a Raiders-Vikings-Dragons trió - A Wolves Juniors csapatán kívül - minden más osztrák jr. csapatot, minimum 40-50 ponttal vernék meg.

Ezt Magyarországon ahhoz tudnám hasonlítani, mintha a Budapest Wolves / Budapest Cowboys kiállna egy Rookie Kupán (Pl. Grizzlies, Firebirds, stb.) induló csapat ellen. Nem hiszem h be kéne védeni a 2 legjobb magyar csapatot....

Mellesleg a Wolves Juniorsnak, véleményem szerint minimum egy bronzéremre van esélye!!! (Ugyanis lesz bronzmeccs a ligában)

Remélem az összes magyar csapat / játékos / amerikai foootballhoz értő/közel levő emberek szoritanak ennek a magyar csapatnak, hogy minél jobb eredményt érjenek el a srácok európa legjobb utánpótlás bajnokságában!!!

GO WOLVES JR!!!

-glaurung- 2008.09.12. 17:24:54

nem is azt mondom h a triónak nagy szüksége lenne a bevédésre, egyszerűen még az esélyt sem hagyták meg arra, hogy másképp alakuljon, plusz ez kissé gusztustalan a másik 9 csapattal.

arról nem is beszélve h elég nekik félvállról venni a csoportkört, amíg a többiek vért izzadnak azért az egy helyért. na így már világos h miért "bevédés"?

88as 2008.09.12. 18:04:30

A mondandód első részével maximálisan egyetértek.

Viszont a másodikkal nem feltétlenül.
"elég nekik félvállról venni a csoportkört"
A csoportjukból az első helyezett játszik a 4. rájátszásba kerülővel, vagyis a 9 csapat egyikével. Minden bizonnyal ez a cél mind a 3 nagycsapatnak, így könnyebben jut(hat)nak döntőbe!

Természetesen ez egy ujabb kib*szás a 9 úgymond kiscsapattal (((azért úgymond ugyanis a magyar felnőtt csapatok 95%ának még a 9 """kiscsapat""" ellen is nagyon nehéz dolguk lenne))))

A másik ellenérvem pedig, h ezek a csapatok ősi ellenségek, és nem fogják félvállról venni az egymás elleni mérkőzések utolsó pillanatjait sem. (Mint ahogy az itthon előfordult már nem 1x, nem 2x) Még akkor sem ha már reménytelen a helyzetük.

Pehely60 2008.09.12. 23:01:15

az osztrákokról mindent el lehet mondani, de azt nem hogy bármilyen meccset is félvállról vennének. még a barátságos mérkőzésekre is teljes létszámmal, rendezetten jelennek meg, és egy pillanatra sem merül fel az, hogy nem akarnak nyerni, vagy hogy nem fognak 100%on küzdeni. a kiemelt rendszer pedig számomra érthető, hiszen ennek a 3 csapatnak nem rájátszásba kerülés a célja, hanem az arany. így verseny van a három rivális között=ergo jók jókkal játszanak, fejlődnek. valamint a másik 9 csapatból is a legjobbat hozza ki. minden meccsen úgy kell hajtani mintha a döntő lenne. ez a csapatoknak is jó, és persze a nézőknek is.

Tightend 2008.09.13. 10:32:04

A 3 nagy játszik más bajnokságban is, vagy sem? Mert ha nem akkor elég kevéske lehet a meccsszám. Vagy mégsem?

Egyébként szerintem minden focirajongó és játékos drukkol a kisfarkasoknak, mutassátok meg a nagyszájú osztrákoknak!

88as 2008.09.13. 12:46:35

Nem játszanak máshol, de ez az alapszakaszban nekik egyenként 4 meccset jelent + ehhez jön hozzá a döntőbe jutásért való meccs és a döntő/bronzmeccs, ez így 6 meccs, ami sztem annyira nem kevés, egy ilyen szintű ligában.

Tightend 2008.09.15. 08:37:21

Azt hittem ott azért több meccsből áll a szezon. Ők tudják.

Francesco · http://francesco.blogol.hu 2008.09.15. 12:09:12

Első meccsünk:
L.A. Titans @ Budapest Wolves 7-64

88as 2008.09.15. 17:39:38

Ja igen... Te gondolom NFL szintű 16 meccses alapszakaszra, 3 meccses rájátszásra, meg egy super bowl szintű döntőre számítottál... Pff
süti beállítások módosítása