HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.09.28. 09:53 -glaurung-

Jön-e Brady Quinn és megszakad-e Favre sorozata?

Bookmark and Share

 

Matt Ryan játéka nagyban függ Michael Turnertől. A Falcons irányítója nem játszik kimagaslóan, viszont ha megfogják a futóit, akkor annyi neki. És pont erre készül a Panthers is. Ryan eddig igazából csak White-tal találta a ritmust, ha őt levédik ketten, gondjai lehetnek. Delhomme hiába kapta vissza múlthéten Smitht, nem sokra ment vele, mert kikaptak. Mivel hazai pályán lesznek, és kiegyensúlyozottabbak, a Pantherst látom esélyesebbnek. Persze azért nem árt vigyázni Abrahammel, aki annyi sacket gyárt, mint égen a csillag.
 
A Browns-Bengals meccs leginkább a két gyengélkedő irányítóról szól majd. Már ha Palmer pályára tud lépni, egyelőre ugyanis questionable. Andersont még nem váltották le, ami szerintem nagy hiba, ha netán nyernek, az nem miatta lesz. A Browns nagy blitzekkel készül szerintem, hogy Palmernek semmi ideje ne legyen nézelődni. Ez a taktika beválhat, ettől függetlenül Quinn-nek is eljön hamarosan az ideje. Ja, Jamal Lewis 100 yard közelébe megy majd, ami sokat ad a Brownsnak.
 
A Jaguars negyedik meccsén már a harmadik csoportellenfelét is kilövi. Ezúttal a Texans utazik hozzájuk, és sok jóra nem számíthatnak. Mojo és Taylor múlt héten magára talált, egy újabb 100-100-as meccs várható tőlük, amivel annyi időt visznek el, hogy mindegy lesz, Shaub mit csinál. Garrardnak csak arra kell figyelnie, hogy ne adjon el labdát, a többit a védelem és a tandem megoldja. A Houston számára az sem jelent majd megváltást, hogy Green gyógyul és több futást tud majd vállalni, mint eddig.
 
Jay Cutler és a Broncos nem is álmodhatna a KC-nél jobb ellenfelet. A Chiefsnél Huard tér vissza irányítani, de idén eddig senki sem vált be igazán. Larry Johnson futhat, amennyit akar, Cutleren annyira kevés nyomás lesz, hogy megint simán 300 yard fölé mehet. Royal és Marshall már készítik a kesztyűket, lesz elkapnivalójuk bőven. Két szuperizgalmas győzelem után a harmadik olyan sima lesz a Denvernek, mint az első.
 
Bár a 49ers mérlege egyelőre jobb, mint a Saintsé, azonban most kiegyenlítődnek. A New Orleans ugyanúgy szétpasszolja majd őket, mint a Cardinals. Bush idén tarthatatlan, és még Colston sérülése sem hátráltatja a Szenteket. Gore hasonló opciókat ad a Frisconak, mint Bush a túloldalon, a Saints azonban behúzza a meccset.
 
A Cardinals és a Jets meccs a múlt csatája lesz. Warner és Favre néz farkasszemet, bár Favre fantasztikus szériája veszélyben van a bokája miatt. Nagyjából hasonló a két csapat offense, két elkapó, aki sok yardot hoz, egy megbízható futó és egy veterán QB. A döntést a védelmek hozzák majd meg, és az Arizona defense-e jobbnak tűnik, így ők nyerhetnek, de nem sokkal. Eléggé szoros meccs lesz.
 
A Packers ugyan kikapott a Cowboystól, a Griese vezette Bucs azonban nem lesz ellenfél nekik. A Bears hagyta, hogy Brian annyit passzoljon, amennyit akar, Hawk és Kampman viszont ott liheg majd a nyakán végig. Rodgers visszatalál a ritmusba, Grant hoz neki 60-80 yardot és egy kis nyugalmat, a Sajtfejűek pedig szépen átugranak 3-1-re, hiába erőlködik majd a Tampa Bay.
 
Adrian Petersonnak komoly gondjai lesznek a Titans védő fala ellen, így Frerotte második kezdése már nem biztos, hogy győzelmet hoz. Collins prímán helyettesíti Youngot, sőt, talán még jobb is az elődjénél. Johnson és White azonban ugyanolyan gondban lesz, mint Peterson, mindkét védelem kiváló a futás ellen. Nem lenne meglepő, ha egy defense TD döntené el a meccset. A vége biztosan szoros lesz, és megjósolhatatlan.
 
0-2-ről villámgyorsan 2-2 lehet a San Diego mérlege, miután gond nélkül legyőzik majd a Raiderst. Fargas biztosan nem játszik, McFadden sem lesz 100%-ig egészséges, nélkülük pedig alig van offense-e az Oaklandnek. Rivers és Tomlinson elég lenne egy sima győzelemhez egy bármilyen védelem mellett, de a Chargers évek óta az egyik legjobb D-vel bír, Merriman ide vagy oda. A hazaiak valami hasonló méretű vereséget szenvednek, mint az első fordulóban a Denverrel szemben.
 
Buffalo-St. Louis. 8 hónapja még sima hazai győzelmet mondtam volna, azóta viszont sokat fordult a kocka. A Bills olyan csapatot rakott össze, hogy simán lehet, hogy ők nyerik majd az AFC-t. A Rams Trent Green becserélésétől várja a csodát, de arra még várhatnak egy ideig. A Buffalo nagyszerű returnöknek köszönhetően jó helyen kezd, és jól is támad, a védelem pedig elképesztő erővel fog meg mindenkit. Steven Jackson, a Rams egyetlen fegyvere kevés lesz, mint idén eddig mindig.
 
A Dallas lehet talán az egyetlen csapat, amelyik megfoghatja a Giantset az NFC-ben, addig azonban el kell jutni. Most egy másik csoportrivális, a Redskins ellen játszanak majd, de ettől nem nagyon esnek kétségbe. Campbell és Portis most kevesek lesznek, bár nem sokkal fognak lemaradnia a győzelemről. Romo mellett azonban egy olyan páros van Barber és Jones személyében, akik sokat jelentenek, Campbell ráadásul egy igen komoly védelemmel néz szembe majd. A Washington hiába megy majd a biztonsági játékra, a Cowboys jelenleg nagyobb erőt képvisel.
 
Az Eagles szépen megtornáztatja majd a Bears védelmét, még úgy is, hogy Westbrook lehet, hogy nem játszik. Ez azonban nem rontja nagyban a passzjátékot, McNabbnek viszont egy kicsit többet kell majd passzolnia a kieső futások miatt. Azonban a védelmük olyan nyomás alatt tartja majd Ortont, hogy öröm lesz nézni, és az újonc Matt Forte hiába küzd majd emberfelettit, Orton hibáit nem tudja majd eltörölni.

Szólj hozzá!

Címkék: nfl


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr89685375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása