HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2011.04.22. 09:00 -meg1yard-

Hétvégi felhozatal

Bookmark and Share

A hétvégén egy magyar érdekeltségű nemzetközi meccsből, illetve négy hazai találkozóból válogathatnak a várhatóan napsütéses időt meccsen szurkolva/sörözve eltölteni vágyók. Lássuk a felhozatalt.

CEI Interleague

Blue Dragons Beograd - Budapest Cowboys

A Cowboys a második számú belgrádi csapat otthonába látogat. A Tehenészek egy borzasztóan fájó vereséggel kezdték CEI szereplésüket, a Pancevo Panthers otthonában 10:9-re kaptak ki. A negyedik negyedben TD-t szereztek, egy rossz snap okán az extrapont kísérletből 2-pontos kísérlet lett, azonban a holder passza átcsúszott elkapója kezei között. A Blue Dragons játékerejét nehéz felmérni. Tavaly még a széteső, akkor már csak pár csapatos SAFS szerb szövetség bajnokságában indultak és lettek elődöntősök - Szerbiában 2009-2010-ben fellázadtak a csapatok a szövetségük ellen és alternatív szövetséget alakítottak (SAAF), melybe a csapatok nagy része azonnal átlépett - idén már az SAAF-ben középcsapatnak számítanak. Szerb információink alapján 2008-2009 környékén egy darabig a csapat fizette minden játékosát, ez, illetve a tavaly vállalt EFAF Cup költségei lett a vesztük, anyagilag nehéz helyzetbe kerültek, állítólag sokat gyengült játékos állományuk. A Cowboysnak ennek ellenére kemény meccsre kell készülnie, aki játszott már szerbekkel bármilyen sportban, az tudja, hogy mennyire fanatikusak és hogy képtelenek veszíteni.

MAFL Div 1

A magyar bajnokság első osztályában - a témában kevésbé járatosaknak: ez egy NB1/B, a Wolves, a Cowboys és a Győr külön bajnokságban indul ősszel - három mérkőzés kerül megrendezésre.

Nyíregyháza Tigers - Újbuda Rebels (szombat 15:00, Nyíregyháza)

Ez a mérkőzés igazi csemege lesz várhatóan. A tavalyi Div1 elődöntőse és döntőse mérkőzik egymással, a Rebels az elődöntőben 2010-ben megszorongatta (17:7) a Wolves-t, míg a Nyíregyházát lelépték (58:0) a Farkasok a döntőben. A Lázadókban biztos hatalmas bizonyítási vágy fog égni a meccs alatt, meg akarják majd mutatni ki volt 2010-ben az igazi ezüstérmes. Ráadásul a két csapat eltérő karakterisztikájú, a Rebelsre kőkemény védelemi csaták és viszonylag kevés pontot hozó meccsek a jellemzőek, míg a Nyíregyháza támadói rendszeresen raknak 40-50 pontot az ellenfelekre.

Eger Heroes - Miskolc Steelers (vasárnap 15:00, Eger)

Jelen állás szerint alsóházi rangadó, meglátjuk melyik csapat szerzi meg első győzelmét az idei bajnokságban két vereség után.

Jászberény Wolverines - Szolnok Soldiers (vasárnap 15:00, Jászberény)

Amennyiben a két győzelem mellé egy vereséget begyűjtő Wolverines-nek sikerül megvernie a szolnoki honvédeket, nagy lépést tesz a csapat afelé, hogy a bajnokság felsőházában végezzen. Ugyanakkor a Soldiers egy kemény csapat, 1-1-gyel állnak és csupán 4 ponttal maradtak alul a Békéscsaba ellen. Ha vendégként megverik a Rozsomákokat, meg is előzik őket a bajnokságban.

MAFL Div2

Újpest Bulldogs - Budapest Wolves 2 (szombat 15:00, Vasas Sporttelep, Fáy utca)

Szólj hozzá!

Címkék: hazai mafl budapest wolves budapest cowboys ujpest bulldogs div1 cei div2


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr632846699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása