HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.10.21. 12:54 Valuska

Alakul a Patriots

Bookmark and Share

Tom Brady sérülése óta egy dolog foglalkoztat: mire képes a New England Patriots nélküle. Mert a Pats egy igazi csapat, egyes posztokon kimagaslóan erős játékosokkal, jó elkapókkal és egy erős D-vel, amiből most kiesett Rodney Harrison. Az NFL egyik legjobb edzője, BB pedig nem sokat felejtett, gondolom.

Az NFL különlegessége, hogy van egy nap, a hétfő, amikor minden történelem és statisztika megkérdőjeleződik, hogy a Monday Night kitermelje hősét. Éjjel újjászületett a Pats, végre.

Az AFC Eastben a Bills mögött a második helyen állnak 4-2-vel, ami nem rossz, és a Monday Nighton mutatott iszonyatos dominanciájuknak köszönhetően talán megtalálták a megfelelő játékot a bye week után.

33 percig volt náluk a labda, 8 perccel tovább, mint az ellenfélnél, futottak 257 yardot, ami 1985. december 22. óta a legtöbb (Morris egyéni csúcsut futott 138 yarddal). Cassel végre átérezte, mit jelent a Patset vezetni: 18/24, 185yard, 3 TD, ezzel 136,3-as passer rating!

 

2 komment

Címkék: nfl new england patriots


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr2724570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hert 2008.10.23. 11:29:17

"Cassel végre átérezte, mit jelent a Patset vezetni: 18/24, 185yard, 3 TD, ezzel 136,3-as passer rating!"

ja és 6 sack egy féldiő alatt. meg lett volna interception is, csak challange-et kapott jogosan

ne komolytalankodjuk, cassell nagyon gyenge, nem mernek vele semmit dobatni és ezekkel az 1-2 yardos előre screen passzokkal összeszedett yardmennyiség sem az ő érdemes, hanem az elkapóé, aki előrevitte a labdát pár elkapás után.

más kérdés, hogy a kevés rossz passz és a 3 td baromi jó mutatót kreál, de ettől még, ha nem dominál ennyire futásban a new england, akkor meg lettek volna lőve, ha cassellre kellett volna hagyatkozniuk.

Valuska 2008.10.23. 11:33:13

szerintem is gyenge Cassell, de ez jó meccse volt. a sackekről inkább a fala tehet (persze, dobhatna gyorsabban).
az tényleg feltűnő, h semmit nem mernek vele dobatni, pedig néha meg lehetne próbálni. mondjuk minek, ha ilyen jól futnak.
süti beállítások módosítása