HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.10.28. 09:42 Valuska

7-0

Bookmark and Share

A Tennesse Titans még mindig veretlen, aktuális ellenfelük a Monday Nighton az Indianapolis Colts volt, akikkel sokáig egál meccset játszottak. Sajnos a Colts em bírja el azt, hogy az ellenfél négyszer csinálja meg a first downt büntetésekkel, mert ez minden szinten ajándék.

A kulcsmomentum az volt, amikor 14:14-nél Peyton Manning úgy döntött, nekimegy a 4 és incseknek, de az akció sikertelen volt, mert a futást könnyedén megállították a Titans védői.

A rövid passzokkal és futásokkal haladó Titans magabiztosan jött előre, hoztak egy TD-t és FG-t is. White megfutotta idei 10. TD-jét, tíz kísérletből 13 yardot szorgoskodott össze, míg Johnson 19 kísérletből 77-et.

A Colts támadójátékával nagy baj van, mert Manning 2 INT-je mellé kedvenc elkapói felé alig szállt labda: Harrisonnak 1 12 yardos elkapása volt mindössze, Reggie Wayne-nek 3 (29 yard), Gonzaleznek 4 (27 yard) és a TE-nek, Clarknak volt egyedül 7 elkapása (94 yard).

1 komment

Címkék: nfl tennesse titans monday night indanapolis colts


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr31735845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Linus 2008.10.28. 17:55:51

Egy építő jellegű kérés/javaslat mindazok nevében akik hajnal 1/2 2től nem nézik meg a MNF-t.
Szeretnénk kérni, hogy az esti közvetítés előtt ne tegyétek ki főoldalra a MNF eredményét hátha valaki szeretné végigizgulni a meccset emberi időben kedd este.
Köszi
L
süti beállítások módosítása