HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.01.09. 14:08 mdi

A QB-ről beszélnek, a védelem megnyeri

Bookmark and Share

Ma hajnalban rendezték a BCS Title Game-et, a főiskolai nemzeti döntőt Miamiban, az "Orange Bowl" keretében. Még mindig kicsit kómás vagyok (hajnali 2-6-ig tartott), úgyhogy csak egy rövid beszámolóra futja.

A két legerősebb konferencia képviseletében, az elsőnek és másodiknak rangsorolt két csapat az Oklahoma (Big 12) és a Florida (SEC) jutott a döntőbe. A roppant ponterős Oklahoma Egyetem csapatát az idei Heisman-díjas (legjobb főiskolai játékos) irányító Sam Bradford vezette, míg a Florida QB-je a díj tavalyi nyertese, Tim Tebow volt.

Sam bradford #14 Oklahoma Sooners

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, a csapatok rájuk nem jellemző módon kevés pontot szereztek (7:7). A második félidőt a Florida kezdte - igaz itt kicsit bealudtam - és elmentek 14:7-re, amit az Oklahoma hamarost kiegyenlített. A Gators szerzett egy mezőnygólt, majd az egész szezon során összesen 7 interceptiont dobó Bradford passzát - igaz elkapója hibájából - megszerezte a Gators és elmentek 24:14-re.

Tim Tebow #15 Florida Gators

A legnagyobb dícséret a Florida védelmét illeti, akik kétszer is 2 yardon belül állították meg az Oklahomát, és Bradford két passzát is elhalászták. Ugyancsak nagyott játszott Tebow, a Florida irányítója, aki két korai labdaeladása után megrázta magát és igazi hadvezérként vezette győzelemre csapatát.

A meccs összefoglalója

4 komment

Címkék: florida oklahoma bcs ncaa tim tebow sam bradford


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr18867390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pc_x 2009.01.10. 16:31:02

Ez nem az Orange Bowl volt. Azt mar jan. 1-en lejatszotta a Virginia Tech a Cincinnati ellen. :D De ettol fuggetlenul igen jo meccs volt.

pc_x 2009.01.10. 16:32:06

Ja, es persze Go Gators!!!

mdi 2009.01.12. 03:25:31

Ja, elb@sztam, 2006-óta már nem rotálják az Orange, a Fiesta, a Sugar meg a... Rose - ennek utan kellett neznem - kozott, hanem kulon bowl game.

HöRi 2009.01.12. 03:33:20

olvasd gyakrabban az NFL.hu-t, mindegyik kis- és nagy Bowl-ról készült beharangozó...
süti beállítások módosítása