HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.03.11. 15:21 mdi

A Cowboys irányítója hazafelé vette az irányt

Bookmark and Share

A Budapest Cowboys előbb leszerződtedte Wally English-t, majd a korábban NCAA-ben, NFL-ben, majd több helyen Európában, többek között a 2. számú belgrádi, illetve a névrokon Müncheni csapatnál is megfordult vezetőedző tanácsára hoztak egy új QB-t is Jason Leonard személyében. Az NCAA Colonial divíziójába tartozó Junaita College volt irányítójának érkezését több hazai szakportál is leközölte, azonban a történet további fejleményeiről talán a még1yard adhat hírt elsőként. A Cowboyshoz közeli forrásaink szerint Leonard jött, nem nagyon látott, majd hazament. Ismeretlen okok miatt az amerikai egy egész napot sem töltött Magyarországon mielőtt továbbállt. Update: Leonard Magyarországra érkezése másnapján tanulmányi és családi problémákra hivatkozva hazautazott.

A BPC-nél így továbbra is kérdéses, hogy ki lesz az irányító a hamarosan induló szezonban. Michaletzky térdei már nem igazán bírják a strapát, míg az igen jó adottságokkal rendelkező Németh Gábor még nem bizonyított nemzetközi szintéren, mitöbb tavaly ősszel "elfelejtett" elmenni a csapat Vukovi Beograd elleni meccsére. Drukkolunk nekik, hogy időben meg tudják oldani ezt a problémát. Ugyanakkor a Cowboys vezetőségének véleménye szerint egy tekintélyes, a csapat minden tagja által tisztetl vezetőedző szerződtetésével a legnagyobb korábbi nehézségüket már megoldották, így amerikai irányítójuk nélkül is bizakodva várják a szezont.

További hazai átigzolási hírek:
- A Győr Sharkshoz amerikai falember személyében érkezett erősítés első nemzetközi szezonjukhoz.
- A Budapest Wolves a tavaly tavasszal bemutatkozott Obi Mbagwu bátyját, Uche Mbagwu-t is leigazolta. Ezzel négy főre duzzadt a Wolves amerikai különítménye.

Blogunk az utóbbi időben kicsit gyengélkedett, de most, hogy indul a hazai foci-szezon, reméljük új erőre kap. A kimaradásért elnézést kérünk.

15 komment

Címkék: hazai budapest wolves budapest cowboys győr sharks


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr41996043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lányosanyákálma 2009.03.11. 17:21:53

hajrá-hajrá.....
Johnny English a kisjézus....

Footballfever 2009.03.12. 12:01:20

Hát, már ideje volt, hogy legyen egy cikk :)

Talán az Arénáról is lehetne, hogy pl. a Titans ismét döntőt játszott.

GO TITANS!!!

mdi 2009.03.12. 15:14:24

@KornyeiBalazs: a tavalyihoz hasonlóan szoros eredménnyel :)

Amúgy nem értettem a Titans D-t azon a két meccsen. Nem tűnik ésszerűnek 10 yardon felállni az ellen legjobb elkapóján. Meg is lett az eredménye...

Footballfever 2009.03.13. 06:06:23

@mdi:

Igen, tényleg nem lett szoros az eredmény, az "ellen" legjobb elkapóján meg szerintem azért védekeztünk 10 yardon, mert nem akartuk engedni a hosszú passzt.

Szerintem nem kéne visszaélni a Farkasoknak azzal, hogy a rutinos játékosok egy-két kivétellel ott játszanak, tudod, más az, ha valaki 2-3 éve játszik, meg más, ha 15 éve.Arról nem is beszélve, hogy nagyon más, ha valaki max. 1 éve húzott magára sisakot.

Úgy érzem, nem kell és nem is szabad a Titanst lebecsülni, hiszen NAGYON SOK Kistarcsáról érkezett játékos játszott, és igenis, nagy teljesítmény, hogy a csapat a döntőbe jutott, győzött a DIV II. két igazán kíváló döntőse ellen (Zala, Nyíregyháza).

Te, aki olvasod ezt a blogot, LEGYÉL TE IS TITÁN!!!

Smaug111 2009.03.13. 10:14:35

@mdi: welcome back mdi ;-)
örülök, hogy ujraindul a blogod

christos 2009.03.13. 18:06:51

oh, kedves Iványi Marci. annyi mindent írhattál volna a blogodban még sem tetted, pedig a tartalmak adottak voltak a nagy szünetben is.
Pl. hogy Lee Hlavka havi 500 Euroért simán otthagyta volna a Farkasokat és átjött volna a Cowboysba edzőnek és sajnálta, hogy nem őt választottuk...
Vagy, hogy milyen ügyesen elszúrtad a Farkasok CEFL sorsolását és egy kedvező sorsolástól taszítottad el a csapatodat + 1 külföldi túrába hajszolva őket, holott kifejezetten ezeknek az elkerülésére hívta fel Lee Hlavka és a Farkasok vezetése a figyelmedet!
De ettől függetlenül legalább korrektül leközölhetted volna a "szenzációt" és nem a saját szájízed, érdekeid szerint alakítva.

SzigetiD 2009.03.13. 19:14:17

Kedves Christos,

Lee-t nem kellett volna példaként emlegetni, pláne nem az 500 eurós havi díjjal. Pont nem tartozik senkire rajta kívül. Ezzel max. Őt hoztad kellemetlen helyzetbe, nem mdi-t.
Mellesleg Marcival lehet privátban is levelezni.

mdi 2009.03.14. 13:57:19

@christos: Lee-hez nem tudok és nem is akarok hozzászólni.

CEFL sorsolás:
Az első megszavazott sorsoláson Hohenems-be és Ljubljanaba is kellett volna mennünk. Ez lett volna a kedvező? Mi úgy álltunk a sorsoláshoz, hogy jó csapatokkal akarunk játszani és kompromisszum készek vagyunk. Ti úgy, hogy minél könnyebb schedule-tok legyen és minenki más dögöljön meg. Amúgy a Blue Devlis-szel kifejezetten Lee miatt játszunk, úgyhogy nem kéne faszságokat írogatnod.

Footballfever 2009.03.15. 07:08:21

Szerintem tartsuk meg a színvonalat, hogy nem mondunk a másikra kígyót-békát.

Egyébként szégyenletesnek tartom, hogy Magyarország legjobb csapatának PR és nemzetközi kapcsolatokért felelős embere ilyen stílusban ír. Bár őszintén szólva nem lep meg.

Christos, jól ismerlek régóta, rendes srác vagy, de szerintem ilyen dolgokat teregetni nem kéne.Egyébként meg igazán meg vagyok lepve, hogy nem Lee-t választottátok.

Lányosanyákálma 2009.03.15. 15:08:47

én egy traktort vagy egy dömpert kérek a kisjézustól.....

wadafak 2009.03.15. 19:12:02

@Lányosanyákálma: Holnap este 19:30-tól az edzésünkön kérhetsz tőle.
De ne lepődj meg, ha csak egy plecsnit kapsz a homlokodra a SuperBowl gyűrűjéről. Szép nagy gyémánt van a közepén, biztos nyomot hagy majd pupák.

Lányosanyákálma 2009.03.16. 08:09:32

:D
sajnos nekünk is van akkor már edzésünk:(
de majd bepótoljuk valamikor:D

PK82 2009.03.16. 17:48:40

Pár gondolat...

Lokikám, mi lenne ha a saját házunk táján lévő dolgokkal foglakoznánk és nem az ellenfél felesleges és etikátlan froclizálásával? Az egy dolog, hogy írtál valamit, amit nem kellett volna. Az megint más, hogy a tökéletesen hülye Tominak nem kellett volna kiraknia sehova. Ha már parasztok vagyunk, legyünk azok magunk között. Plusz még rá is pakolsz egy lapáttal arra, hogy ide írogatsz és így nem csodálkozhatunk, ha az ellenfél egy jeles képviselője mond valami övön alulit.

Kedves Balázs,

egyszer azt mondtad figyeled a Farkasokat folyamatosan. Akkor tudhatnád, hogy a rutinos játékosaink igen nagy része távozott tőlünk. Már csak egy pár nevet lehet felfedezni az eredeti felállásból, így nem tudom mivel élnénk vissza és főleg, hogyan tennénk ezt? Csak azért mert ott indulunk ahol mások? Érdekes gondolat... Amúgy minden tiszteletem a Titans túlélési- és csapatintegrációs képességéért, de írni arról kell amiről érdemes. Nálatok gyakorlatilag egy játékos van, akit folyamatosan emlegetnek és ő tényleg említésre méltó. Azon csodálkozom, miért nem akar nyerni valamit de a lojalitása hozzátok mindenképp elismerést érdemel.

Drága Marci :)

Tudom, könnyen fel tud menni benned a pumpa amikor %!+"/=-t írogatnak emberek, de picit inkább "SUUUUSSSSSAAAAAAA" és azután a válasz. Tényleg van felelősségünk és ellensúlyoznunk kell jeles mozdonyvezetőnket, akit egyébként imádunk... :)

Üdv mindenkinek.

Piros Krisztián

u.i.: utálom ha gyűlölködünk, az ami foci pedig végkép nem bírja ezt el.

Lányosanyákálma 2009.03.16. 23:07:17

kedves Virágszálam...
ezúton szeretnélek biztosítani,hogy eszem ágában sem volt bántani senkit,ha valaki mégis annak vette,vessen magára...
Tomi barátommal sosem arról voltunk híresek,hogy először gondolkodunk,és azután írogatunk...
ezt a hozzáállásunkat a BPC egyik tagjával is megosztottuk e-mailben,aminek a végén két mosolygós "D" betű és egy sikeres felkészülés hangzott el...
remélem piciny lelki egyensúlyod neked is helyre állt,mint mindenki másnak,aki bántást vélt felfedezni kommentemben...
megpróbálom szofisztikálni hozzászólásaim..
ennyit ígérhetek...
puszi

Új Nick 2009.03.19. 19:12:09

"Blogunk az utóbbi időben kicsit gyengélkedett, de most, hogy indul a hazai foci-szezon, reméljük új erőre kap. A kimaradásért elnézést kérünk."

Azért néha benéztünk ide, futott (futogatott) egy tippjáték, volt egy Super Bowl a nagy víz másik oldalán, satöbbi :D

Nade, vidám tavaszt.
süti beállítások módosítása