HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.09.30. 16:00 -meg1yard-

UTE-Fradin durvább is van

Bookmark and Share

A zöld-fehér szurkerek New Yorkban is kitesznek magukért. A felvételen egy Patriots szurkoló kocsija látható a Meadowlands parkolójában a Jets-Patriots meccsen. Persze vízágyúra itt maximum autómosáshoz van szükség.

Forrás: withleather

2 komment

Címkék: nfl ute fradi new york jets


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr751417953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ogergely 2009.10.01. 00:12:55

Valamikor 2002 körül volt egy teremfoci-kupa (labdarúgó) a SYMA csarnokban, ahol a Dunaferr akkori kapusa (Rabóczky Balázs) óvatlanul annál a bejáratnál parkolt le, ahol a fradistákat beengedték. Árulkodó volt a "RABO-01" rendszám, de egyben hasznos is, mert a tulaj valószínűleg csak arról tudta azonosítani a csúnyán szétbarmolt kocsiját.

Úgyhogy a parkolással nagyon óvatosan kell bánni...

krampi 2009.10.01. 14:38:36

nyilván a sok jó ember rendkívül buszke volt rá hogy szétbarmolhatták azt a kocsit.
gratula
süti beállítások módosítása