HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.10.09. 13:20 mdi

Itt mindenki buzi drágám csak a mi szerelmünk tiszta

Bookmark and Share

UPDATE a félreértések elkerülése végett: Mellrákkal nem viccelődöm, a pink cuccokon viccelődöm. Meg T. Romo nevén. Amúgy meg, aki fél a haláltól, inkább ne menjen focipályára.Múlt héten a Denver-Dallas meccsen tűnt fel - amúgy mekkora, hogy (és ahogy) kikapott a Tony Homo (bocs, nem tudtam kihagyni) vezette Dallas a lesajnált Denvertől -, hogy kicsit melegek a színek. Hol egy receiver tűnt fel pink kesztyűben, hol egy linebacker tipegett rózsaszín cipellőkben. Végül is, ha minden 8-9. férfi meleg, akkor egy átlag focicsapatban biztos vannak 5-6-an, de azért a pink szerelés, kicsit durvának tűnt. Aztán keddre összeraktam a képet, mellrák napja/hete volt, ennek köszönhettük a szép színeket. Engem mondjuk a hererák jobban érint. Tényleg, annak mi a színe?

12 komment

Címkék: pink nfl


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr571438588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JSanyo (törölt) · http://jsanyo.freeblog.hu 2009.10.09. 14:37:06

látszik sokat látogatod az nfl.com-ot, valamint híreket is gyakran olvasol... a mellrákkal viccelődni pedig eléggé nagy tahóság, úgyhogy okos is vagy mellé, jó kis poszt, gratulálok.

lelkesz g 2009.10.09. 15:11:22

hú hát ez tényleg kurva vicces volt.

pc_x 2009.10.09. 15:37:42

Hű itt mindenki mennyire empatikus lény... :/ Ha nem tetszik ne olvasd el... Amúgy voltak köztük egész értelmes cuccok, bár a full pink cipő, meg biceps band-ek, hmmm, hogy is mondjam... nem kéne.
Amúgy a következő lehetne a hererák tényleg, és legyen mondjuk valóSzínű ;)

Bálint #15 2009.10.09. 15:50:53

pc_x: "Ha nem tetszik ne olvasd el..." ezt gondold végig még egyszer...
hogyan mondjon véleményt olyanról, amit nem ismer, nem olvasott?

mdi 2009.10.09. 16:24:32

@JSanyo: 1) A mellrákon nem viccelődtem, csak a pink cuccokon. Majd lehet, hogy fogok, szólok előtte. 2) A focisták többsége minden héten úgy megy fel a pályára, hogy ottmaradhat. Lehet, hogy ez egy fokkal kellemesebb halál, mint rákban elsorvadni, de kibékül az ember a végzettel.

pc_x 2009.10.09. 16:32:44

Okés Jose, ettől függetlenül rühellem, ha valaki azon sír (főleg egy blogon), hogy ez milyen szar poszt, meg nem vicces stb... Akinek nem tetszik: scroll lejjebb... (megjegyezném, pont ennél a postnál semmi mellrák vicc nem volt... de azért csak be kellett valamire szólni ;))
Ha lenne egy saját blogom én is úgy állnék hozzá, hogy azért van, hogy leírhassam, amit akrok, ha valakinek nem tetszik... szívás, nem zavar, ha emiatt nem olvassák el... Ha meg elolvassa és kommentet is ír (neadjisten), akkor meg ne kezdjünk már bele úgy, hogy "mekkora barom vagy meg vicces sem vagy, olvassssál híreket, te barom..." Sosem értettem ezt a hozzáállást :/

lelkesz g 2009.10.09. 16:50:23

pc, nyugodjár már le picit: a kispicsás idegesítő videóra mondtam, hogy nem vicces.

JSanyo (törölt) · http://jsanyo.freeblog.hu 2009.10.09. 16:57:00

@pc_x: legalább elolvastam, az is valami. csak ez a bejegyzés nagyon kilóg a blog többi bejegyzései közül. MDI, amennyiben csak a napi posztot akartad hozni, akkor bocs a trollkodásért, hiszen akkor kár volt komolyan vennem, viszont ha te is figyelemfelkeltőnek szántad, ami ugye az eredeti célja is volt az akciónak, akkor bizony eléggé silány munka. Tény, hogy így sem volt szép dolog látatlanban lehülyéznem téged, csak akkor meg ebben a formában nincs értelme a posztnak.

A hererák elleni küzdelemnek ha jól tudom nincs egyetemes jele, a legutóbbi nagy kampány Lance Armstrongé volt, a sárga alapon fekete LIVESTRONG logóval.

Remélem most már érthetőbb kicsit, és ha nem haragudtok, most megyek is edzésre.

pc_x 2009.10.09. 17:40:23

@lelkesz g: nem neked írtam ;)
Ennyi, JSanyo, szerintem egy olyan bloghoz való hozzászólás, amelyet mindannyian kedvelünk, az ilyen, mint amit most írtál... respektálandó ;)

sportsmarketing.hu · http://www.sportsmarketing.hu 2009.10.13. 14:21:48

Erről a témáról én is postoltam. Igaz inkább marketing nézőpontú az írás mint amerikai focis, de érdekes lehet fanoknak is. Akit érdekel itt a link: sportsmarketing.hu/2009/10/12/rozsaszinbe-borult-az-nfl/

kalo BC#85 2009.10.13. 16:37:37

@JSanyo: Csak annyit, hogy Lance kampánya nem kifejezetten a hererák elleni, volt, az ő alapítványa úgy általánosságban a rák elleni küzdelmet vette zászlajára, ennek jelképe a sárga karkötő Livestrong felirattal, és a textil-kollekció 10/2 (aznap tudta meg, hogy beteg).
kalo
süti beállítások módosítása