HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.10.14. 17:00 -meg1yard-

Nyílt Cápa-nap

Bookmark and Share

Nyílt nappal egybekötött válogatást hirdet a Győr Sharks. Az érdeklődők felmérhetik alapvető képességeiket és csatlakozhatnak a Cápák U14, U19, illetve felnőtt csapatához. Kitűnő lehetőség ez az amerikai foci gondolatával kacérkodók számára, hogy egy csipetnyi ízelítőt kaphassanak az amerikai fociból.

A tryout folyamán több feladatban is kipróbálhatod gyorsaságod, erőd és ügyességed, összemérheted magad másokkal, és eldöntheted, hogy neked való-e az amerikai foci. Egyaránt várjuk kezdő és rutinos játékosok jelentkezését! Az elért eredményeid  és életkorod alapján kerülhetsz be a számodra leginkább megfelelő csapatrészbe.

Helyszín: Győr, Külső Bácsai út 21.
Időpont: 2009.10.21. 16:00

További információ
Web: www.sharks.hu
Tel: Vorholt Viktor +36 20 387 8750
Tel: Becs Péter +36 30 890 4871

Csapatok! Toborzóval, rendezvényekkel, eseményekkel kapcsolatos felhívásaitokat ide küldjétek, leközüljük!

Szólj hozzá!

Címkék: hazai mafl győr sharks


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr911449964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása