HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.10.17. 17:13 -meg1yard-

Gyors eredmény: Titans - Shark

Bookmark and Share

A nemrégiben végetért Budapest Titans - Győr Sharks meccs eredménye 0:36 a vendégek javára. Ezzel a győri fiúk megszerezték a 3. helyet az alapszakaszban és a Budapest Cowboys otthonába látogatnak október 25-én. Roppant izgalmas összecsapás várható a döntőbejutásért, eredméyneik alapján a két csapat közel azonos erőt képvisel, noha a Cowboys szoros győzelmet aratott a Sharks felett az alapszakaszban.

19 komment

Címkék: hazai mafl


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr301456273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DPO 2009.10.17. 21:17:07

Tehát a Titánok nem szereztek egyetlen egy pontot sem a DIVIZIÓ I-ben???

lelkesz g 2009.10.18. 00:52:38

Jaja ez a helyzet, és végülis a Tigers utáni meccs után érezhető volt, hogy nem fognak behúzni egyet sem, de a nullára senki nem mert gondolni mint negatív szezon rekord.
Ez még kellemetlenebbé teszi a döntést a jövő évi versenykiírást illetően. Hihetetlen, de majdnem biztos, hogy jövőre nem lesz div1 div 2 és div3...
Valamin változtatni kell.

predoc 2009.10.18. 17:08:06

Nagyon remélem, hogy a Cowboys-nak megint sikerül nyernie...mekkora pofára esés lenne....

Idézet a Mafl.hu-ról:A harmadik negyedben akadoztak a csapatok, így nem születtek újabb pontok. Ez a Titansnél részben annak is köszönhető, hogy az első két negyedben egész jól játszó Zsila testvéreket a szünetben mentővel szállították el, Árpád orrtörést és agyrázkódást, Dániel bokasérülést szenvedett.

Mi lenne, ha győriek egyszer pofátlan bírói segítség nélkül, vagy tisztességes játékkal nyernének?

Hajrá Cowboys!!!!!!

DPO 2009.10.18. 17:33:40

@predoc: Ezt én nem értem. Azt akarod mondani, hogy a Győr a bírók miatt nyert 30+ ponttal, vagy hogy szándékoságból voltak a sérülések?

Rezgő89 2009.10.18. 18:01:33

Még mielőtt elfajulnának a dolgok, a bírói ide-oda ítélésről nincs mit vitázni!!!Lehet, hogy van lehet hogy nincs, mindenesetre bizonyítani kell. A sérülés szándékosságáról annyit, nem hiszem de a mély blokk (és itt nem a boxban vállvédővel combra betámasztok sztoriról beszélek) az lány foci. A kemény foci, szemtől szemben, mellbe mint az állat, aztán ha nem megy, akkor sem ugrálok térdre a field közepén mint egy ausztrál egér:):) De amúgy hajrá mindenki sérülés mentes meccsek legyenek.

lelkesz g 2009.10.18. 19:14:03

Az is hihetetlen számomra, hogy a Wolves juniors is egyetlen pont nélkül zárta az alapszakaszt, holott a bajnoki cím volt az eredeti cél az interjúk alapján.

DPO 2009.10.18. 19:44:33

@lelkesz g: Uh tényleg! Vajon mik az okok???

lelkesz g 2009.10.18. 20:20:31

Gondolom nagyon jó az osztrák "felsőház" a WJ meg most nem jött úgy össze mint azt korábban sejtette mindenki és ahogy az előző évek után várták. De csak találgatni tudok...

DPO 2009.10.18. 20:46:53

@lelkesz g: és a Titansnél? :P :)

48 2009.10.19. 10:35:42

@predoc:
Én szeretek a Cápákkal játszani. Kemény ellenfelek.
Szerintem mindig szórakoztató és izgalmas mérkőzéseket vívunk egymással.
A cutblock és a mélyen bevitt tackle a játék része. Nem könnyű ám jól végrehajtani ezeket. Ha valaki tudja, akkor csak csinálja! A pályán minden legális módszert alkalmazni kell a győzelemért. Sérülések voltak és lesznek is.
Egy RB akit egész meccsen a darálóba küldenek, előbb utóbb elfárad, megtörik, eltörik. A győr ráadásul remekül védekezik futásra...
Ettől függetlenül köszönjük a bíztatást! ;)
A sérülteknek meg gyors felépülést kívánok!

Bálint #15 2009.10.19. 13:33:36

kint voltam a meccsen és én nem láttam, hogy a Cápák alattomosan játszottak volna, de azt igen, hogy kevés igazi focista volt az ellenfélnél, aki felvállalta volna az ütközést. itt szeretném kiemelni a 48-as Titánt (tippem szerint Kollár Bence), mert nem érdekelte az eredmény és igazi power-running-ot mutatott be több Cápát is seggrefejelve labdával a kézben. a többi Titánra jellemző megmozdulás volt, hogy kick-off return-nél a visszahordó letérdelt a 10-esen...

predoc 2009.10.19. 17:30:16

Bocsi, ha félre érthető voltam, de jellemző a magyar állapotokra, hogy még egy újonc csapat ellen sem vállalható az, hogy pártatlan bíráskodás legyen. Konkrétan a Tigers meccsre gondolok, nem tudom mi lett volna az eredmény, lehet hogy ugyanez, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy ha én vagyok a bírói szövetség elnöke (?) vagy ilyesmi, és az én csapatom játszik akkor minimum hívok pl. osztrák bírót, főleg ha csak Győrig kell menni.
Ez magán (elfogult szurkolói) vélemény, nem tükrözi a csapat véleményét.

88as 2009.10.19. 17:42:14

A wolvesJ-nél tényleg meglepő a pontnélküliség.. Bár ha mögé nézünk, rengeteg kezdőjátékos kiöregedett. (OL, QB, LB, WR) Leginkább a QB pozíciót nem sikerült jól pótolni, talán emiatt is a 0 szerzett pont.
A Vikings, és Dragonsnál ebből is látszik magasabb szinten van az utánpótlás, ha kiöregszik 9-10 meghatározó játékos, szinte azonnal pótolni tudják, olyan juniorokkal akik már 8-9 évesen tojásfociztak..

Tightend 2009.10.20. 09:03:06

@predoc: Nem tudom te mit néztél, de ha voltak is tévedések azon a meccsen, mentek mind a két irányba. Bár lehet a szabályokba kéne jobban belemélyedned. A magyar állapotokra meg ugyanígy jellemző, hogy egy simán elvesztett meccs után egyből sírunk, hogy csaltak a sporik, nonszensz.

predoc 2009.10.20. 10:04:58

Mondom még egyszer: ELVEK-ELVEK-ELVEK.

Mondom még egyszer: elfogult szurkolói vélemény!!

Mondjuk tudom sajnálni azt a csapatot, amelyiknek ismeretlen ez az ember típus :-) :-)

Tightend 2009.10.20. 11:28:57

Én az elfogult szurkolói véleményedre reagáltam. De még mindig nem értem miért volna törvényszerű, hogy egy magyar bajnoki meccsre mindenképpen osztrák bírókat kell hívni. Akkor lehetne az összes meccsen külföldi bíró, vagy nem?

VIZILÓ 2009.10.20. 13:39:48

Kedves Predoc!
Biztosan nálam van a hiba, de sajnos többszöri elolvasás után sem tudom értelmezni az alábbi hozzászólásod:
"...Bocsi, ha félre érthető voltam, de jellemző a magyar állapotokra, hogy még egy újonc csapat ellen sem vállalható az, hogy pártatlan bíráskodás legyen. Konkrétan a Tigers meccsre gondolok, nem tudom mi lett volna az eredmény, lehet hogy ugyanez, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy ha én vagyok a bírói szövetség elnöke (?) vagy ilyesmi, és az én csapatom játszik akkor minimum hívok pl. osztrák bírót..."
Természetesen elfogadjuk az elfogult szurkolói véleményed, de azért a beírásod néhány apró részletével kapcsolatban kíváncsi lennék az általad birtokolt (fél)információidra, esetleg csak a "hallottam valakitől"-kategóriára is! Én ugyanis nem tudok mit kezdeni pl. a "...az én csapatom játszik..."-megjegyzéseddel...
Melyik is az "én csapatom"??? pl. Mind a 26???!!!! Melyik Tigers-meccs? stb, stb
Nyugodtan írj a mafsz.org honlapon is nyilvános email címre és nagyon szívesen válaszolok a kérdésekre!

Üdvözlettel: Udvardi Gyula MAFSZ JB

predoc 2009.10.20. 14:06:29

Őszinte leszek, nincs kedvem oldalakat írni, és minden szót megmagyarázni, mindenesetre annak viszont örülök, hogy ennyire gyors reakciók jönnek.
Annak is örülök, hogy legalább ez az egy oldal pörög a sok focival foglalkozó közül.

Nem ez lenne az első eset, hogy esetleg "fél" információk szerint formál valaki véleményt magában, és pont emiatt nem megy tüntetni mondjuk jelen esetben a MAFSZ elé, mert honnan is láthatna egy kivülálló egy szervezet munkájába bele. Viszont ez itten egy izé...blog...itten lehet mindenféle véleményeket leírni, ami miatt legfeljebb lehülyézik az embert, és az illető majd eldönti, hogy mit hisz.
Nem akarok semmiféle háborút szítani, meg provokálni, pont ezért írtam le jó előre, hogy magánvélemény, amit továbbra is vállalok.
Ez van. :-) :-)

VIZILÓ 2009.10.20. 14:15:05

@predoc:
Ezt természetesen elfogadom, örülök, ha nem akarsz háborút szítani, csak sajnos lehetséges, hogy mások az eleve félinfókra alapozva "tovább szövik" a történetet...
Amiben biztos lehetsz:
- nekem személy szerint nincsen egyetlen "saját" csapatom sem itthon.
- a külföldi bírók-témakört rengetegszer körbejártuk sokakkal, sokszor: minimum duplájába kerülnek az osztrák C-kategóriás (=leggyengébb) bírók is, ráadásul Ők könyörögnek, hogy segítsünk, mert nincsenek elegen. Tehát nemhogy idejönnének, de a saját meccseiket sem tudják menedzselni, csak (olasz, svájci, német) segítséggel...
Részemről ennyi!
Továbbiakban az említett email rendelkezésre áll, hivatalos formában.
Esetleg még annyit tennék hozzá, hogy egy hónap múlva bíróképzés (info: mafsz.org) - át lehet állni a másik oldalra!:)))))))))))))))))))
További sportsikereket és jó szurkolást Mindenkinek!
süti beállítások módosítása