HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.11.03. 01:37 mdi

BIG HIT

Bookmark and Share

A vasárnapi Lions-Rams meccsen (10:17, vörös szőnyeget, pezsgőt, a Rams megszerezte első W-jét) nagyjából az egyetlen élvezhető dolog a fenti 8 másodperc volt. Zach Follet kivégezte Danny Amendolát, a Rams visszahordója nem is tért vissza a meccsre. Persze a Lions-t megverni, picit olyan, mint paralimpiát nyerni - nem mintha azzal bármi baj volna -, a részvétel számít, nem a győzelem.

Ravens - Broncos 30:7: Most sírok, félek, a laptop zárlatos lesz. Félek eddig tartott a denveri fellángolás, annyira minden évben ezt csinálják mostanában.

Bills - Texans 10:31: Matt Schaub mintha egész jó irányító kezdene lenni. Mondjuk ez a meccs inkább Ryan Moatts-é volt (156 yard, 3 futott TD).

Bears - Browns 31:6: Soha nem gondoltam, hogy ezt leírom, de úgy tűnik ez a Jay Cutler gyerek mégis csak egy kemény csávó. A Clevelend védelem Shaun Rogers-szel az élen megerőszakolta a Bears támadófalát, feltörlték a padlót Cutlerrel (4 sack, kismillió hit), de über-toka mégis hozta a győzelmet.

Cowboys - Seahawks 38:17: Úgy tűnik a tehenészek kezdik megtalálni a góllövő cipőjüket (mi van?), de azért ne izguljunk fel annyira. Ez mégis csak a Seahawks volt.

Jets - Dolphin 25:30: Crazy game. A harmadik negyedben 3-3 volt az állás. Aztán a Jets elkezdett támadni, a Dolphins meg sorrenben visszavitt egy kickoffot (Tedd Ginn Jr.), egy fumblet (Jason Taylor) majd megint egy kickoffot (Ted Ginn Jr). Mellesleg utóbbi mindkétszer 100 yard fölött szaladt a lasztival, ami NFL rekord.

Colts - 49ers 18:14: Azt hiszem ezen a meccsen sokan vesztettek nagy pénz. A Colts +15-ös favoritt volt, mivel az Amiknál általában nem győztesre, hanem spread-re fogadnak, nem kevés apukának kellett hétfőn magyarázkodni a gyerekek egyetemi pénze miatt. Na még ezt az ezrest beteszem a gépbe, ki kell jönnie annak a rohadt cseresznyének!

Eagles - Giants 40:17: Nem is tudom mi történt a Giants-szel. Ja mégis. Nem volt pass rushuk, nem tudták megállítani a futást és McNabb szétdobálta őket, Eli meg az Eagles védőit vette célkeresztbe.

Chargers - Raiders 24:16: A Raiders mostantól hivatalosan is az NFL Mr. Bean-je. Összefutó receiverek? LT 2 TD? Még Merriman is sacket csinált?

Titans - Jaguars 30:13: Első NFL meccs 4 50+ yardos futott TD-vel! Vince Young visszatért 2007 után és mindjárt győzelmet hozott csapatának.Vagy inkább Chris Johnson (228 yard, 2 futott TD).

Packers - Vikings 26:38: Azon kivételes esetek egyika, amikor egy meccs szinte felért a hype-hoz. Viszont Favre kezei még mindig az egyik legjobbak ahová teheti a labdát 5 perccel a vége előtt az ember egy bizonyltalan kimenetelű meccsen.

Cardinals - Panthers 21:34: Nevetnem kell, ez most komoly? Kurt Warner hatszor adta el a játékszert, a Párducok meg szétfutották (195 yard az első félidőben) a Liga legjobb futás elleni védelmét.

Nem sokára kezdődik a Saints - Falcons, de én asszem azt már offolom. Engedelmetekkel holnap beeditálom az eredményt. A magyar bajnoki döntő lecsengéséig sok NFL-re azért ne számítsatok. Ja, és ezen a gépen nincs spell check. Bocsi.

Szólj hozzá!

Címkék: nfl


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr171494632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása