HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.11.27. 13:00 mdi

Szolgálati és kicsit személyes

Bookmark and Share

Gondolom feltűnt, hogy a HunBowl óta nem nagyon jelent itt meg bejegyzés. Ezért elnézést kérek, mert van jó pár hűséges olvasó, aki nagyon is megérdemli, hogy megkapja a napi betevő focit. Előre bocsátom, teljesen egyetértek azzal, hogy a kifogás olyan, mint az ánusz, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a máséra. Ennek ellenére írom a következőket, hogy lássátok, nem azért nem jelentek meg posztok, mert Balin sütettem a fenekem, vagy részegen fetrengtem egy sikátorban. Ja, és amúgy megy tovább a még1yard, de lehet, hogy a közeljövőben szolgáltatót váltunk.

  1. Az Inda Labs Zrt. sokszori megkeresésemre sem reagált, hogy noha a blog "kiemelt státuszú", mégsem szerveznek hirdetéseket rá. Tudom, hogy nektek a reklámok nem éppen pozitívak, de a napi három poszt, ami korábban a belőtt cél volt, elvesz úgy 1-2 órát az ember életéből, és sajnos jó posztokért sem adnak kenyeret a boltban, nem hogy egy átlagosért.
  2. Jelenleg a Szövetség a titoktartás-fegyelmi-kussolj állásponton van kommunikációs szempontból. Igencsak elveszi az ember kedvét a hazai viszonyok feltárásától és tárgyalásától, ha évente két fegyelmi vizsgálattal kell szembenéznie.
  3. Aki nem csak futólag ismeri a hazai amerikai focit, az talán tisztában van vele, hogy én személy szerint a Farkasok játékosa/alelnöke/segédedzője (bár utóbbit merem a legkevesebb meggyőződéssel kijelentetni) vagyok. Ezek mind rajongásból végzett és nem kis anyagi ráfordítással járó feladatok. Ezek mellett a blog egy plusz rajongásból végzett feladat. Sajnos nekem is csak 24 órám van, ha valamelyik területen felgyülemlik a munka, az a többi kárára megy. Ja, igen, valamiből meg is kell élni ezek mellett.
  4. No és itt el is érkeztünk a zaftos részletekhez. A bajnokság véget értével számos olyan problémát kellett és kell kezelnem, amelyek teljes koncentrációt kívánnak. Ezek egyike nagyon is szövetségi, nem is mondhatok róla semmit, legyen elég annyi, hogy a csapatok erőteljes hátulról való penetrálásával jár. A másik kihívásról már sokan hallottatok, kommentekben is megjelent, úgy hívják, hogy "Hurrikánok". Erről a jelenségről részletesebben jövő héten.

Üdv,


Iványi Marci
MDI

4 komment

Címkék: hazai mafl nyafogás kifogás budapesti hurrikánok


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr641556128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wolves 52 2009.11.27. 21:11:39

én kiváncsi volnék egy két ánuszra

predoc 2009.11.28. 20:14:01

Aréna foci:

1. Nyíregyháza Tigers (yeeeeeeeeee)
2. Szolnok Soldiers
3. Dunaújváros Gorillaz

Ööööö....bocsi nem tudtam hova írni...

predoc 2009.11.28. 20:25:40

Aréna kupa MVP: Vasyl Jordan (Tigers), Offense MVP: Kovács Péter (Gorillaz), Defense MVP: Yuri Nahornak (Tigers)

predoc 2009.11.28. 20:27:18

MAFSZ Különdíj a legszimpatikusabb csapatnak: Békéscsaba Raptors
süti beállítások módosítása