HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.06.01. 17:14 mdi

Wolves Ladies - Graz Black Widows

Bookmark and Share

A Wolves Ladies a Tatai úti BVSC pályan 28:36-ra kikapott a Graz Black Widows-tól. Ezzel a Farkaslányok lemaradtak az Osztrák Női Bajnoki Döntőről. Ugyanakkor ez volt első szezonjuk és a múlt héten sikerült legyőzniük a Vienna Vikings Ladies csapatát, akik 2003 óta nyerik a bajnokságot és azóta mindössze egyszer kaptak ki. A grazi amazonokkal azonban a magyar csajszik nem tudták felvenni a versenyt, a két csapat össztömege között mázsákban mérhető a különbség. (Lásd. illusztrációt.)



Kommentekben hagyjuk a nők-ezt-meg-minek jellegű dolgokat, személyes véleményem nekem is van, a lényeg az, hogy ezek a csajok kitartóbbak és keményebben edzenek, mint sok hazai férfi csapat!

Szólj hozzá!

Címkék: magyar lanyok wolves ladies


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr22497934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása