HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.07.14. 22:56 Valuska

North-Pest Vipers: augusztustól folytatják

Bookmark and Share

Korábban megírtuk, hogy esetleg megszűnik a Vipers, most az ellenkezőjéről számolunk be. Úgy tűnik, a csapat együtt marad és folytatja.

Reakció

Jelen nyilatkozatunkban reagálni szeretnénk a Vipers és Titans vezetősége által nyilvánosságra hozott közleményre. Az Észak-Pesti Viperák csapata nevében kijelentjük, hogy a csapat tagjai egységesen hoztak döntést a Titansel való közös indulás ügyében, melyben szembehelyezkedtek az egyesületük vezetőségének döntésével, és változatlan taglétszámmal augusztustól folytatják a 2009-es bajnokságra való felkészülést.

További információk a csapat új honlapján: http://www.northpestvipers.com

A Vipers játékosai nevében: Lencsés Dávid

10 komment

Címkék: mafl north pest vipers


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr65568444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

r ! d 3 r · http://rider.blogozz.com 2008.07.14. 23:24:50

sok sikert nektek a továbbiakban is

hmmm.... 2008.07.15. 00:57:04

Ez meg mégis micsoda? Lázadás a Bounty -n? Hehe :) És milyen bajnokságban akarnak indulni? A Rookie kupán? Érdekes jogi helyzetet eredményezhet ez a szituáció. Mert ugye a játékosok játékjoga az egyesületnél van, amíg ki nem lépnek. Ha viszont kilépnek, és új egyesületet alapítanak, egyrészt nem használhatják a North Pest Vipers nevet, másrészt felvételüket kell kérjék az MAFSZ-be, és ha felvételt nyernek egyáltalán (ugyanis kibabráltak egy jelenleg is tag egyesülettel), a Div II-ből kell újrakezdeniük, amihez valószínűleg nem mindenkinek lesz kedve. Mert ugye azt Lencsés Dávid és csapattársai sem gondolják komolyan, hogy az MAFSZ asszisztál egy ilyen lépéshez? A másik 17 egyesület abban a pillanatban tekerné ki a nyakukat. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy míg az egyesület vezetősége először gondolkodott, utána lépett (belátták, hogy a Titans -el együtt többre mennek, mint egyedül), addig a játékosok előbb léptek, de még most sem gondolkodnak, hogy milyen helyzetet teremtettek ezzel a nyilatkozattal. Nem egyszerűbb leváltani a komplett vezetőséget, ha nem tetszik, ahogy az egyesületet vezetik? Ha pedig a játékosok nem tagjai az egyesületnek, akkor meg mire fel ez a nyilatkozatháború? Lépjenek ki csendben, oszt' jónapot. Bolhából elefánt. Hát eléggé szégyenletes, ami itt történik, pláne egy ilyen döntő után. Ez a többi egyesületre, és a sportág egészére vet rossz fényt, nem beszélve arról, hogy saját magukat is nevetségessé teszik. Szégyeljék magukat azok, akik ebben részt vesznek pláne úgy, hogy érzelmeiktől vezérelve túlpozícionálják saját magukat.

Szilva 2008.07.15. 01:27:42

Hmmm...-nek
Nos, csak elfogultan és bevallottan indulattal tudok írni. Csak örülni tudok, hogy nálad sokkalta értékesebb játékosokkal (ha úgy tetszik emberekkel) van szerencsém együtt játszani! Ilyen megközelítésből persze, megnyugtató hogy nem értesz minket.
Hogy csak jogról, egyesületről, divíziókról ejtesz szót és más esetleg a sporthoz kapcsolható erényekről nem, ez elgondolkodtató... Természetesen azzal együtt hogy büszke vagyok a csapat egységes kiállására, nem kényszeríti senki őket hogy véleményemet osszák, ha teszik önként teszik. Innentől kedves (rosszul tájékozott) kommentező akinek a nemesebb érzések "lázadásként, túlpozícionáltként vagy szégyenletesnek" hatnak, azt kell mondjam neked hogy ugyan tényleg láthattad azt a döntőt, de a lényegét biztosan nem érted e csodálatos játéknak.
Azoknak akik értik gondolataimat (gondolatainkat), nekik nagyon köszönöm a támogatást.

Szilvási György Vipera #15

eléggé 2008.07.15. 01:45:56

a kommentekből is látszik hogy a csapat tagjainak semmi köze nem volt az itteni első cikkhez meg az ominózus nyilatkozathoz sem, úgyhogy aki itt bolhából csinál elefántot meg túlpozicionálja saját magát az az, aki úgy avatkozik bele más dolgába hogy ahhoz semmi köze sincs.
persze kedves gesztus figyelmeztetni másokat a buktatókról, bizonyára az ilyen jóakarók lekezelő véleménye jó fényt vet a sportra, mi mind nagyon hálásak vagyunk ezért..
a különböző sértéseket (rágalmazást?) viszont elég kevés helyen fogadják szeretettel, úgyhogy teljesen jogos ha vannak akik megvédik a véleményüket, a csapatukat vagy azt amit felépítettek, elértek EGYÜTT.

és egy utolsó dolog, amit megjegyeznék, mi a baj azzal hogy "érzelmeiktől vezérelve"? aki érzelmek nélkül akar valamit csinálni, az ne sportoljon hanem menjen bkv ellenőrnek.

td

Raptors #14 2008.07.15. 10:04:59

Szilva,

Köszönöm, hogy erősíted a hitemet!

A csapatnak sok sikert és kitartást!!!

Gy...!

Tightend 2008.07.15. 11:06:02

Ne foglalkozzatok mások véleményével, úgyis csak tit tudjátok mi történik nálatok. A többiek meg kósza hírekből akarják megmondani a tutit, meg minősítenek, de hogy mire fel azt ők se tudják.

hmmm.... 2008.07.15. 12:36:54

Először is senki sem vitatta a csapat eredményeit, vagy annak összetartó erejét. De egy ilyen lépésnél az erények, a lelki töltöttség, elhivatottság, meg a többi maszlag már nem elég. Ez a lépés olyan, mint mikor azt olvasod az újságban, hogy egy szekta csoportos öngyilkosságot követett el. Ők tökre meg voltak győződve, hogy érzelmileg, spirituálisan, meg lelkileg tökre igazuk van, de csak az lett a vége, hogy kinyírták magukat. Aki meg már kimúlt, nem mindegy, hogy igaza volt, vagy sem? Ezeket az embereket ti is zizisnek tartjátok, feltehetőleg. Viszont ugyanazt játsszátok el. "Nekünk tökre igazunk van, ezért hajlandóak vagyunk akár a végsőkig is elmenni." Hát menjetek, csak utána nehogy kint találjátok magatokat az amerikai footballból. A valóságot nem lehet érzelmekkel pótolni. Egy hatás ugyanolyan mértékű ellenhatást vált ki. Ezt nem lehet érzelmi alapon kezelni. Ha hozol egy döntést érzelmi alapon, annak racionális következményei is lesznek. Csak legyél annyira intelligens, hogy ezt el is tudd viselni. Felelősen. A végére két, teljesen ideillő közhely:
1. Csak úgy kezdj háborúzni, ha biztos a győzelem.
2. Mi jár annak, akinek igaza van? ....

gynemeth78 2008.07.15. 13:20:26

Teljesen rossz hasonlat.
Ez a csapat együtt maradt/marad mert éppenhogy az öngyilkosság felé haladt az új vezetés alatt. Ettôl szeretett volna megmenekülni.
Korábbi hozzászólásodra reagálva, azért tûnhet neked túl drasztikusnak (bolhából elefántot) a "lázadás" lépése, mert a jelenlegi felállás, rendszer szerint a vezetôséget nem lehet "csak úgy" leváltani. De itt elég bonyolult jogi ügyekrôl van szó, úgyhogy ebbe unalmas és itt fölösleges is belemenni.
A legfontosabb, hogy van egy 40-45 fôbôl álló csapat akik sok harcon túl vannak együtt és ugyanígy együtt akarják folytatni.
Az általad említett döntô (és annak drámai kimenetele)és ez a történet nemhogy kioltja egymást de számomra ugyanazt az üzenetet sugallja.. és ennek az üzenetnek igenis nagyon erôs érzelmi töltete van.

Németh Gyula
Vipers Def Coord.

gynemeth78 2008.07.15. 13:32:26

bocsánat... a régi vezetés alatt haladt az öngyilkosság felé... értelemszerûen.

athlane 2008.07.15. 14:24:21

Pedig milyen jó volt lemenni Vasadra a szurkolói busszal! Sajnálnám, ha nem folytatódna úgy mint eddig!
süti beállítások módosítása