HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.07.15. 11:30 -szp-

A Revolution Tigers leborotvált fejjel, de elindul

Bookmark and Share

A Div. II. győztes Nyíregyháza Revolution Tigers játékosai győzelmi fogadalmuk alapján kopaszra borotválták fejüket. A mondás szerint hosszú haj rövid ész, rosszindulatú pletykák szerint pedig okosabban tennék, ha maradnának a másodosztályban. Mi több, focista berkekben azt beszélik, hogy ezzel Illés Tamás, a Tigrisek elnöke is egyet ért.

A mai napon azonban hivatalosan is cáfolta, hogy a Div. II-ben maradnának, mi több, kérdésünkre elmondta azt is, a cél nem is lehet más, mint a jó szereplés az első osztályban. "Az indulásig még van hat hónapom, de minden erőnkkel azon vagyunk, hogy feljebb léphessünk".

Illés korábban azt nyilatkozta, hogy sok mindentől függ az elsőosztályú szereplés, többek között az őszi Győr Sharks elleni, barátságos mérkőzéstől is, hiszen a homokzsák szerepét nem szívesen töltenék be. A másodosztály döntőjén nyújtott teljesítmény alapján viszont azt kell mondanunk, hogy igenis van keresnivalójuk a legjobbak között.

3 komment

Címkék: pletyka nyiregyhaza tigers


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr86566463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kampec 2008.07.15. 14:36:15

off: a mondás eredetileg sztem: "hosszú haj, hosszú ész, rövid hajjal semmit sem érsz"

Tightend 2008.07.18. 21:22:43

Sok sikert a DIV I-ben. A DivII-ből nem fogtok hiányzoni :-)

88as 2008.08.03. 16:05:08

Kíváncsi leszek a Tigersre az első osztályban. Még van fél évük készülni, és szerintem akár erős középmezőnyben is végezhetnek a Div 1-ben, ha megfelelően dolgoznak az edzéseken.
süti beállítások módosítása